Πήγαινε για αυτογκόλ μεγατόνων: Το σώζει την τελευταία στιγμή ο Κυριάκος…

Ώρα ανακοινώσεων: Μεγάλη ανατροπή στα μέτρα απ’ τον Κυριάκο…

Οτιδήποτε άλλο θα προκαλέσει τεράστια εντύπωση.

Το έντονο φλερτ της Νέας Δημοκρατίας προς τον κέντρο χώρο και οι διαρροές που προκύπτουν από τον δεξιό της πυρήνα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφύλων, δημιούργησε τις τελευταίες ημέρες μία έντονη φημολογία για μεγάλες εκπλήξεις σε ότι αφορά την λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Τόσο μεγάλες εκπλήξεις που θα μπορούσαν να αφορούν ακόμα και άτομα που είχαν διαγραφεί το 2016 από την Νέα Δημοκρατία από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Στο τραπέζι ο Φαήλος

Ο λόγος για τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο οποίος παρότι έχει ασκήσει δριμεία κριτική με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τόσο για το κυβερνών κόμμα, όσο και για τον Πρωθυπουργό ακούστηκε έντονα ότι μπορεί να μπει στην λίστα για τις Ευρωεκλογές.

Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα πρόσωπο έντονα διχαστικό, από το οποίο η Νέα Δημοκρατία ενδέχεται να χάσει πολύ περισσότερα από αυτά που έχει να κερδίσει.

Στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού εξέφρασαν τις έντονες αντιρρήσεις του, αναφορικά με την πιθανή υποψηφιότητα Κρανιδιώτη, ο οποίος δεν είναι και ο πιο δημοφιλής σε πολύ συγκεκριμένα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πολύ συγκεκριμένο χώρο, όπου το κυβερνών κόμμα αντλεί ψήφους.

Στροφή στους… δημοφιλείς

Κι όσο διατηρείται η διαδικασία της σταυροφορίας, τόσο περισσότερο ενισχύονται πιθανές υποψηφιότητες προσώπων που συγκεντρώνουν υψηλά ποσοστά δημοφιλίας όπως αθλητές, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.

Με τα σημερινά δεδομένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει να σώσει την τελευταία στιγμή ένα αυτογκόλ επικών διαστάσεων, με μία επιστροφή που θα πυροδοτούσε πολύ σοβαρές αντιδράσεις.

Μέχρι τον Ιούνιο υπάρχει πολύς καιρός, ωστόσο όσο περνάνε οι ημέρες τόσο λιγοστεύουν οι πιθανότητες να δούμε τον Φαήλο Κρανιδιώτη στο ευρω-ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, σε μία περίοδο που αναζητείται συσπείρωση και σύγκληση και όχι διχαστικός λόγος και εντάσεις.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.