Πάνω που είχε «απογειωθεί»: Ηχηρό «όχι» στον Κυριάκο Βελόπουλο….

Πάνω που είχε «απογειωθεί»: Ηχηρό «όχι» στον Κυριάκο Βελόπουλο....

Αυτό μάλλον δεν το περιμενε.

Είναι, το λέμε εδώ και τόσο καιρό, ο μεγάλος κερδισμένος. Αυτός ο οποίος βλέπει τα ποσοστά του κόμματός του ν’ ανεβαίνουν ολοένα και πιο πολύ, την στιγμή που οι γύρω-τριγύρω… βουλιάζουν. Αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, καθώς καρπώνεται σε μεγάλο βαθμό την απογοήτευση των «σκληρών» ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, μετά το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών που πέρασε από τη Βουλή.

Ο λόγος φυσικά για τον Κυριάκο Βελόπουλο. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τρίβει τα χέρια του καθώς βλέπει πως έχει μια δυναμική να φτάσει κοντά- και όχι, κατά πώς φαίνεται, να πιάσει- το 10% στις επερχόμενες ευρωεκλογές, ποσοστό που αν μη τι άλλο είναι άκρως εντυπωσιακό (και πολλά άλλα εκτός από εντυπωσιακό, που δεν είναι της παρούσης…).

Παρά το γεγονός, όμως, πως εσχάτως γεννάνε και τα… κοκόρια του, ο Βελόπουλος εισέπραξε ένα ηχηρό «όχι», που μάλλον δεν το περίμενε. Σε τι αναφερόμαστε; Στην άρνηση του Παύλου Σαράκη να «κατέβει» στις ευρωεκλογές, αφήνοντας την έδρα του στην ελληνική βουλή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το newmoney.gr: «Τι άλλο μαθαίνω; Ότι ο Βελόπουλος βολιδοσκόπησε τον βουλευτή του Παύλο Σαράκη για να τον μεταφέρει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ο γνωστός δικηγόρος όμως θεώρησε ότι η ηγεσία επιχειρεί να τον ξεφορτωθεί -καθώς η υποψηφιότητά του θα σήμαινε αυτομάτως παραίτηση από τη βουλευτική του ιδιότητα- και αρνήθηκε». 

Αρκετά ενδιαφέρον, σε μια περίοδο, μάλιστα, που όλα πηγαίνουν καλά για την Ελληνική Λύση…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.