«Αυτά πες τα στον Τσίπρα, όχι σε μένα!»: Έξαλλος ο Παύλος Πολάκης…

Για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ: Το παίρνει πάνω του ο Πολάκης!

Ξέφυγε λίγο η κατάσταση.

Ιδιαιτέρως τεταμένο είναι το πολιτικό κλίμα στη χώρα, με τους ανθρώπους των κομμάτων να έχουν φέρει τους λεκτικούς διαξιφισμούς σε πρώτο πλάνο, καθώς οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και οι τόνοι έχουν ανέβει με στόχο, φυσικά, την αύξηση των ποσοστών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά, διανύει μια ιδιαιτέρως «περίεργη» περίοδο, καθώς μετά το επεισοδιακό συνέδριο και την έμμεση αμφισβήτηση του Στέφανου Κασσελάκη υπήρξε και το “mea culpa” του Αλέξη Τσίπρα, το οποίο ουσιαστικά έκοψε τους δεσμούς του πρώην πρωθυπουργού με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικά το ζήτημα της Novartis- για το οποίο ο Τσίπρας είπε ότι θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτεροι χειρισμοί- επανήλθε στο προσκήνιο, με τον Παύλο Πολάκη και τον Θάνο Πλεύη ν’ «αρπάζονται» στην Βουλή και να ξεστομίζονται ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμοί.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά στον νυν Υπουργό Υγείας: «Εσύ Πλεύρη μην κουνιέσαι. Έχεις άλλες ευθύνες. Λοιπόν μουρμού. Και αν άκουγες αυτά που σου λέγαμε θα είχαμε 20.000 χιλιάδες λιγότερους νεκρούς….λοιπόν μουρμού. Σιωπή Πλεύρη. Είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα των υπουργών Υγείας της μεταπολίτευσης. Σιωπή και σεμνά…. Δεν θα πέφτει τίποτα κάτω κ. Πρόεδρε. Δεν θα μιλάει ο Πλεύρης ο οποίος επί των ημερών του διασπαθίστηκε χρήμα και πληρώσαμε το μεγαλύτερο τίμημα σε νεκρούς».

Σ’ εκείνο το σημείο ακούστηκε από τα έδρανα, χωρίς να γνωρίζουμε ποιος ακριβώς το είπε και σε ποιον, ένα «ουστ αλήτη!».

Κι ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θάνος Πλεύρης : Κύριε Πολάκη φωνούλα δεν έχουμε να πούμε για το Υγείας. Εσύ εμφανιζόσουν τότε ως  αντιεμβολιαστής.

Παύλος Πολάκης:  Τι κατάφερες που έβγαλες τους άλλους σε αργία; 13.000 νεκρούς παρέλαβες και 35.000 παρέδωσες. Σιωπή τότε. Μουρμού. Σιωπή Πλεύρη. Όταν είμαι εγώ μπροστά σιωπή.

Θάνος Πλεύρης: Σε άδειασε μέχρι και ο Τσίπρας.

Παύλος Πολάκης: Αυτά να τα πεις στον Τσίπρα όχι σε εμένα. Χαμηλά το κεφάλι. Σιωπή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.