Καμία σχέση με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Βατερλό» για το ΠΑΣΟΚ…

Καμία σχέση με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Βατερλό» για το ΠΑΣΟΚ...

Το ζήτημα είναι μέχρι πότε θα «περιμένουν»...

Δε διάγει ακριβώς και τις ευτυχέστερες πολιτικές του μέρες το ΠΑΣΟΚ, κι αυτό είναι κάτι που… βγάζει μάτι.

Το πρώην, πια, Κίνημα Αλλαγής μπορεί να πήρε ένα σημαντικό «μπουστάρισμα» μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, όμως εδώ και αρκετό καιρό έχει κολλήσει, αδυνατώντας να πάει παραπάνω, παρά την εκκωφαντική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο κονταροχτυπιέται για το ποιο κόμμα θα έρθει δεύτερο πίσω από την Νέα Δημοκρατία. 

Αυτό που πολλοί φοβόντουσαν εντός των τειχών του ΠΑΣΟΚ ήταν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις εντός των πράσινων κόλπων.

Ωστόσο, κατά πώς φαίνεται, είναι εκείνο που έχει να κάνει με τα μη κρατικά πανεπιστήμια που ενδέχεται ν’ αποδειχθεί εκλογικό «Βατερλό»: τα όργανα στην Κ.Ο. άρχισαν ήδη μετά την απόφαση Ανδρουλάκη να μην ψηφίσει υπέρ, την στιγμή που αρκετά στελέχη- μαζί με τους συνταγματολόγους του ΠΑΣΟΚ- τάσσονται με την πλευρά του «ναι».

Αυτή η αναστάτωση έχει προκαλέσει τριγμούς στην Χαριλάου Τρικούπη, μιας και σε συνδυασμό με το… ταβάνι που υπάρχει εδώ και καιρό στις δημοσκοπήσεις- την στιγμή, ξαναλέμε, που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βουλιάξει- τα μαντάτα δεν είναι και πάρα πολύ καλά για την ηγεσία του κόμματος.

Αν στις ευρωεκλογές πάρει πάνω από 15%, ας πούμε, τότε όλα θα είναι καλά.

Αν, όμως, είναι πιο χαμηλά και πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε…

Τότε τίποτα δεν αποκλείεται.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.