Έμπλεξε για τα καλά: Τα έβαλε με τον «λάθος» αντίπαλο ο Κυριάκος

Έμπλεξε για τα καλά: Τα έβαλε με τον «λάθος» αντίπαλο ο Κυριάκος

Δεν... νικιέται

Ισοπέδωση.

Έτσι ακριβώς χαρακτηρίσαμε τη χαοτική διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τους πολιτικούς της αντιπάλους, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις το κυβερνών κόμμα προηγείται 20 μονάδες και όλα δείχνουν ακόμα έναν… περίπατο στις προσεχείς ευρωεκλογές.

Πάνω, όμως, που το Μέγαρο Μαξίμου είχε ηρεμήσει, φαίνεται πως της βγαίνει εκ δεξιών ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ μέχρι τώρα, κι αυτός που μπορεί να της στερήσει πάρα πολλούς ψήφους.

Σε τι αναφερόμαστε;

Στη εκκλησία, η οποία «βράζει» με την κυβέρνηση για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ στο στόχαστρό της έχει βρεθεί και η πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που μπήκε σε… black list.

Το νομοσχέδιο παραμένει κόκκινο πανί και ζήτημα που κάνει… τζιζ για τους ιερωμένους, με απότέλεσμα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας ν’ αποφασίσει- ομόφωνα, μάλιστα…- να μην παραστεί στο καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.

Οι αντιδράσεις, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και το Πάσχα σε πρώτη φάση και μετά… έχει ο Θεός.

Το πολιτικό κόστος για την ΝΔ μπορεί, δυνητικά, να είναι ανυπολόγιστο, καθώς μπορεί να παλεύει με νύχια και με δόντια ν’ (απο)δείξει πως είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα, αλλά ο μεγάλος όγκος των ψηφοφόρων της προέρχεται από την «σκληρή» δεξιά.

Κάτι τέτοια βλέπει ο Βελόπουλος και γελάνε και τα μουστάκια του…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.