Αυτή… έριξε το Facebook: Η φωτό της Έλενας Ακρίτα που σάρωσε σε likes (Pic)

Αυτή... έριξε το Facebook: Η φωτό της Έλενας Ακρίτα που σάρωσε σε likes (Pic)

Δίπλα σε έναν «σπουδαίο αθλητή».

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ από πέρυσι το καλοκαίρι να μη διάγει και τις ευτυχέστερες μέρες του- καθώς μετά τη φυγή Τσίπρα και την έλευση Κασσελάκη υπήρξε μια σημαντικότατη διάσπαση, που «γέννησε» τη Νέα Αριστερά-, όμως υπάρχουν σταθερά κάποια στελέχη που ξεχωρίζουν.

Ένα από αυτά δεν μπορεί να μην είναι η Έλενα Ακρίτα. Η πασίγνωστη συγγραφέας, σεναριογράφος και δημοσιογράφος «κατέβηκε» στον πολιτικό στίβο με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το γεγονός πως διατηρεί έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον απλό κόσμο μέσω των social media, προσμετράται, φυσικά, στα θετικά της.

Η κ. Ακρίτα ποτέ δε διστάζει να τοποθετηθεί για φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, λέγοντας πάντα τη γνώμη της με «όπλο» την πένα της. Κάθε της ποστάρισμα γίνεται τάχιστα viral, με τα σχόλια από κάτω να παίρνουν φωτιά.

Αυτή η φορά, ωστόσο, ο… χαμός έγινε εξαιτίας μίας φωτογραφίας που ανέβασε με τον Νίκο Παππά– τον πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού που θα θέσει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς ευρωεκλογές.

«Η φωτογραφία αυτή αποδεικνύει περίτρανα ότι ναι, είμαι πολύ πιο ψηλή από τον Νίκο Παππά. Συνάντηση με τον σπουδαίο μας αθλητή και κοινή συμπόρευση σε δράσεις που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα, ξεκινώντας από τα σωφρονιστικά ιδρύματα – επίσκεψη που ήδη δρομολογήσαμε», έγραψε σχετικά και από κάτω έγινε, φυσικά, το σώσε!

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.