Αρχή με τους πρωτοκλασάτους: Τον τελείωσε ο Κασσελάκης

Πέσαμε από τα σύννεφα: Πώς χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης τον Κασσελάκη σε συνομιλητές του

Χαμός μετά το... θυελλώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το θυελλώδες συνέδριο ξεκίνησαν τα… όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ. Καρατομήσεις, ανακατατάξεις και αλλαγές σε πρόσωπα σε κομβικές θέσεις στο κόμμα και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα επιφύλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Παύλος Πολάκης πλήρωσε την αποχή του από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και απομακρύνθηκε από συντονιστής των τομεαρχών. Στη θέση του τοποθετήθηκε ο Γιάννης Σαρακιώτης.

Εκτός βρέθηκε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης ενώ στο Εκτελεστικό Γραφείο τοποθετήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη που είχε δηλώσει την πρόθεσή της να κατέβει απέναντι στον κ. Κασσελάκη σε περίπτωση που γίνονταν εσωκομματικές εκλογές.

Τελείωσε τον πρωτοκλασάτο…

Ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης επεφύλασσε τη… χειρότερη μοίρα για ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος. Ο λόγος για τον ξάδερφο του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Τσίπρα, τον οποίο «αποκεφάλισε» από την σημαντική θέση του διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ορίζοντας στο πόστο αυτό τον Θάνο Μωραίτη, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Γιώργος Τσίπρας «πλήρωσε» το ότι αμφισβήτησε ανοιχτά αποφάσεις του κ. Κασσελάκη ενώ προ ημερών εξέφρασε δημοσίως την ευχή του να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας. Οπότε αναμενόμενο ήταν «να του πάρει το κεφάλι»…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.