Μετά την Τζούλια: Πολύ άσχημα νέα για τον Μένιο Φουρθιώτη

Μετά την Τζούλια: Πολύ άσχημα νέα για τον Μένιο Φουρθιώτη

Πλέον ο παρουσιαστής έχει νέα... τρεξίματα

Αθώος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης για την υπόθεση των 200.000 ευρώ που έκαναν «φτερά» από το χρηματοκιβώτιο της Τζoύλιας Αλεξανδράτου.

Πλέον ο παρουσιαστής έχει νέα… τρεξίματα στα δικαστήρια αφού η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας του άσκησε νέα ποινική δίωξη, αυτή τη φορά για την πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Συγκεκριμένα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, άσκησε ποινική δίωξη στον υπόδικο παρουσιαστή για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως.

Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων είχε ενημερωθεί από τις αρχές του Φεβρουαρίου του 2021 για την πλαστή ταυτότητα Φουρθιώτη, ωστόσο αποφάσισε να ενημερώσει τη Δικαιοσύνη μετά από δύο μήνες και ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης βρισκόταν ήδη στο «μάτι του κυκλώνα».

Την περίοδο εκείνη ήταν η τρίτη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη από την Εισαγγελία. Είχε προηγηθεί η καταγγελία του δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΗΕΑ, Γιώργου Βότσκαρη, καθώς επίσης και αναφορά της ΕΣΗΕΑ για την πλαστή δημοσιογραφική ταυτότητα Φουρθιώτη. Στη συνέχεια η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί η διάπραξη ενδεχόμενων αξιοποίνων πράξεων όπως πλαστογραφία και χρήση πλαστού εγγράφου.

Μετά την Τζούλια: Πολύ άσχημα νέα για τον Μένιο Φουρθιώτη

Φωτογραφία: documentonews.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.