Δεν είναι εικόνα αυτή, Τζο Μπάιντεν… (vid)

Νέο τρομοδέμα στις ΗΠΑ!

Δεν άρεσε σε κανέναν...

Αρκετές φορές ο Τζο Μπάιντεν έχει κάνει γκάφες, με πολλούς να αναρωτιούνται για την κατάσταση της υγείας του. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει εμφανιστεί συγχυσμένος στις κάμερες, μπερδεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το μπέρδεμα με τον… μακαρίτη καγκελάριο της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ, τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως συνάντησε το 2021.

Επίσης ο Τζο Μπάιντεν είχε μπερδέψει τον Εμανουέλ Μακρόν με τον εκλιπόντα Φρανσουά Μιτεράν, υποστηρίζοντας πως λίγο μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ είχε μια συνομιλία μαζί του.

Ο Τζο Μπάιντεν έχει ξεχάσει δημοσίως το όνομα της Χαμάς ενώ αναφέρθηκε σε συνομιλία με την Άνγκελα Μέρκελ μπερδεύοντάς την με τον Χέλμουτ Κολ!

Δεν είναι εικόνα αυτή…

Στο τελευταίο του… χτύπημα, ο Τζο Μπάιντεν μιλούσε για τη Λωρίδα της Γάζας όπου άνθρωποι λιμοκτονούν και σκοτώνονται ενώ απολάμβανε το παγωτό του!

Η κάμερα έπιασε τον Τζο Μπάιντεν να είναι μέσα από ένα υποκατάστημα της αλυσίδας παγωτού Van Leeuwen στη Νέα Υόρκη, μετά την ολοκλήρωση συνέντευξης και σχολίασε τις εξελίξεις και τις επιχειρήσεις του Ισραήλ στην Λωρίδα της Γάζας και το ενδεχόμενο ανακωχής, την ώρα που έτρωγε παγωτό.

Κάτι που… δεν εκτίμησαν και πολλοί. Ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν σχολίασε πως «Είναι τόσο ανάρμοστο να τρως παγωτό ενώ συζητάς για μια ενδεχόμενη εκεχειρία στη Γάζα». «Αυτό φαίνεται ανεύθυνο και χωρίς τακτ», έγραψε ο Ισραηλινοαμερικανός αναλυτής Mairav Zonszein.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.