Τους «έσφαξε»: Σκίτσο-τομή από τον Αρκά για το 4ήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (pic) 

Τους «έσφαξε»: Σκίτσο-τομή από τον Αρκά για το 4ήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (pic) 

Και προκάλεσε... πανικό 

Περίπου τρεις μήνες από τις ευρωεκλογές και για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί δύσκολη εξίσωση η έξοδος από την εσωστρέφεια και η φυγή προς τα εμπρός.

Μπορεί στο πάρα πέντε να αποφεύχθηκαν οι εσωκομματικές κάλπες, που θα κρατούσαν πίσω την αξιωματική αντιπολίτευση από το να δώσει όλα τις τα όπλα για τις εκλογές του Ιουνίου, αλλά η ισορροπία ανάμεσα στα στελέχη είναι εύθραυστη.

Το Συνέδριο έδειξε εμπιστοσύνη στον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο χρειάζεται να δοθεί ξεκάθαρα το σήμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σύσσωμα έτοιμος να δώσει τον αγώνα για τις ευρωεκλογές με στόχο να διατηρήσει τις δυνάμεις του.

Υπό αυτό το πρίσμα, Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη, συμμετείχαν από κοινού στην πορεία για τα Τέμπη και γευμάτισαν στο Παγκράτι, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό.

Τους «έσφαξε» ο Αρκάς

Όμως τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν σχολιαστεί από… όλους. Έτσι, στο τελευταίο σκίτσο του Αρκά πολλοί υποστήριξαν ότι αναφέρεται στον Στέφανο Κασσελάκη.

Στο συγκεκριμένο σκίτσο πρωταγωνιστούν δύο πιόνια σκάκι (βασιλιάς-βασίλισσα) που βρίσκονται πάνω σε ένα τάβλι. Το ένα ρωτά «γιατί με έφερες σε αυτό το απαίσιο μέρος;» για να πάρει την απάντηση «πρέπει να ενισχύσουμε το φιλολαϊκό μας προφίλ».

Πολλοί υποστήριξαν πως ο Αρκάς σχολιάσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «κρύβεται» στο σκίτσο πίσω από το πιόνι του βασιλιά και έχει σκοπό να ενισχύσει το φιλολαϊκό του προφίλ παρά το γεγονός ότι είναι «βασιλιάς». Ωστόσο στο σκίτσο χωρούν και άλλες ερμηνείες… Σε κάθε περίπτωση, αν ο Αρκάς θέλει να σχολιάσει τον Στέφανο Κασσελάκη το κατάφερε… σφάζοντάς τον.

Τους «έσφαξε»: Σκίτσο-τομή από τον Αρκά για το 4ήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (pic) 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.