Ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Καταγγελία για ρατσιστική βία μεταξύ γιατρών στο Ογκολογικό Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»

Ο ίδιος είχε κατά καιρούς πάθει διάφορα ατυχήματα μετά από ριψοκίνδυνα κόλπα για χάρη της δημοσιότητας με αποκορύφωμα αυτό της περασμένης Παρασκευής.

Ο τρεις φορές νικητής του διαγωνισμού Μr Υφήλιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 31χρονος Αυστραλός bodybuilder Κάλουμ φον Μόγκερ. O αθλητής και ηθοποιός είναι στη ΜΕΘ μετά από πτώση που είχε από παράθυρο.

Ο ίδιος είχε κατά καιρούς πάθει διάφορα ατυχήματα μετά από ριψοκίνδυνα κόλπα για χάρη της δημοσιότητας με αποκορύφωμα αυτό της περασμένης Παρασκευής. Ο Αυστραλός έκανε βουτιά στο κενό και πέρασε μέσα από τζάμι κατοικίας, σύμφωνα με πληροφορίες μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο Κάλουμ φον Μόγκερ, που πολλοί αποκαλούσαν Arnold 2.0, χτύπησε σοβαρά την σπονδυλική του στήλη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Ο συνάδελφός του bodybuilder και YouTuber, Νικ Τρίγκιλι, δήλωσε ότι ο τρεις φορές νικητής του διαγωνισμού Μr Υφήλιος εξακολουθεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο σε τεχνητό κώμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calum von moger🎴 (@calumvonmoger)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.