Τώρα που έκατσε η σκόνη: Όλοι μιλάνε για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το ΠΑΣΟΚ έχει το «πρόβλημα»…

Αυτογκόλ με το «καλημέρα» για το ΠΑΣΟΚ...

Δύσκολα τα πράγματα... 

«Εκρηκτικό» ήταν το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από τέσσερις ημέρες συγκρούσεων, αποφασίστηκε να μην γίνουν εσωκομματικές εκλογές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει πως βγήκε ενισχυμένος από τη διαδικασία και ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές στο κόμμα.

Αν και ο μεγάλος νικητής ήταν… άλλος και συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς. Και αυτό διότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισαν την πρόταση που κατέθεσε μαζί με τον Σωκράτη Φάμελλο για αναβολή των εκλογών και αποδείχτηκε πως ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα είναι ρυθμιστής στο κόμμα.

Η ρευστή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και το… χάος ανάμεσα στα στελέχη που έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα σε συνδυασμό με τη μεγάλη απώλεια ποσοστών στις δημοσκοπήσεις, έχει δημιουργήσει μία «χρυσή» ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ.

«Έμπλεξε» ο Νίκος Ανδρουλάκης

Το ΠΑΣΟΚ παγιώνεται ως Αξιωματική Αντιπολίτευση στις δημοσκοπήσεις ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην τρίτη θέση και απειλείται σε κάποιες έρευνες ακόμη και από το ΚΚΕ.

Όμως φαίνεται πως οι δύσκολες ημέρες για το ΠΑΣΟΚ έφτασαν. Και αυτό διότι οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ βάζουν ψηλά τον πήχη για τα ποσοστά στη Χαριλάου Τρικούπη. Το βασικό είναι, όμως, πώς το ΠΑΣΟΚ θα εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία.

Σύμφωνα με το newmoney.gr, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Νίκο Ανδρουλάκη αφού θα δυσκολευτεί να πείσει πως μετά την… γενική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ φτάνουν δύο με τρεις μονάδες.

Το τελευταίο δείγμα με την απρόσμενη και δυσνόητη με πολιτικούς όρους άρνησή του να ψηφίσει τον νόμο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, είναι ένα ακόμα δείγμα. Επεται συνέχεια μετά τις ευρωεκλογές.

Αν το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρει να πάρει τουλάχιστον τέσσερις μονάδες μετά την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποκλείεται να αρχίσουν σκέψεις για το τι γίνεται λάθος και οι ευθύνες να πάνε στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.