Και ξαφνικά ο μεγαλύτερος «φαν» του: Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του για τον Κασσελάκη ο Πολάκης (Pic)

Παύλος Πολάκης

«Πάμε δυνατά»

Μπορεί να γράφτηκαν πολλά, ακόμη και πως θα αποχωρήσει, αλλά φαίνεται πως ο Παύλος Πολάκης είναι… φαν του Στέφανου Κασσελάκη!

Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων και η απουσία Πολάκη από την ψηφοφορία έδειξαν πως υπάρχουν «ρωγμές» στη σχέση του με τον κ. Κασσελάκη . Ωστόσο φαίνεται πως ο βουλευτής Χανίων στηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με «χτύπημα» στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Ψηφίστηκε μαζικά αυτά που έπρεπε. Πάμε δυνατά για τις ευρωεκλογές» και τόνισε πως το κόμμα «δεν πρέπει να μπει σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ!!

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

«Το κόμμα δεν πρέπει να μπει σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας.

Δεν χρειάζεται νέα εκλογή Προέδρου.

Το Συνέδριο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και δίνει εντολή στον Πρόεδρο και τα όργανα του κόμματος να πάμε ενωμένοι στις επόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες με πρώτη αυτή των ευρωεκλογών, με ενιαία πολιτική λειτουργία, δεσμευόμενοι όλοι από το Καταστατικό και τη Διακήρυξη μας, για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της χώρας.

Με συντροφικότητα και συλλογικότητα και με εργαλείο τις θέσεις και αποφάσεις του 4ου συνεδρίου ανασυγκροτούμε το Εκτελεστικό Γραφείο με τακτική λειτουργία για την ενίσχυση της πολιτικής μας δράσης, το οποίο εξουσιοδούμε να επεξεργαστεί προτάσεις για την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του κόμματος.»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.