«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τελειωμένος…»: Η Έλενα Ακρίτα έθεσε την ερώτηση που κανείς δεν μπορεί ν’ απαντήσει (Pic)

«Σήμερα βουλώνουμε στόματα»: Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη σύνταξη του πατέρα της

Και... βροχή τα λάικ.

Ένας μεγάλος, ατελείωτος… χαμός.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να περιγραφεί η κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ από την εκλογή Κασσελάκη και μετά, όμως ειδικά τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει το σώσε.

Μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα- ο οποίος με πλάγιο τρόπο, και όχι ευθέως, έθεσε θέμα αρχηγίας- και τις ζυμώσεις στο 4o συνέδριο, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται συνεχώς στα «φώτα», με τις εφημερίδες, τα σάιτ και τα κανάλια να στέκονται στο κάθε τι που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η Έλενα Ακρίτα, ενδεχομένως και η πιο εξωστρεφής βουλεύτρια του κόμματος, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έθεσε ένα ερώτημα το οποίο ουδείς φαίνεται να μπορεί ν’ απαντήσει- και, όμως, είναι πέρα για πέρα σωστό.

Τι έγραψε η πασίγνωστη δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος;

«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι “τελειωμένος”, γιατί όλοι ασχολούνται μαζί μας;», αναρωτήθηκε λιτά και απέριττα, με τα likes και τις καρδούλες να πέφτουν βροχή.

Πράγματι, είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο προσπαθούν άπαντες να πείσουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως μετά τη φυγή Τσίπρα, έχει διαλυθεί (κάτι που φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις, άλλωστε), όμως την ίδια στιγμή ασχολούνται… νυχθημερόν μαζί του.

Περίεργο, αν μη τι άλλο…

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα της Έλενας Ακρίτα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.