«Με τον τεμπέλη της οικογένειας»: Το status-μαχαιριά του Κώστα Βαξεβάνη για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Ώρα Σακελλαρίδη: Το σχέδιο Τσίπρα που τρέμουν στην Κουμουνδούρου

Τον... δίκασε 

Επέστρεψε στην ενεργό πολιτική ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ως στέλεχος της πρώτης γραμμής.

Μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Χαρίτση, ανακοινώθηκε πως θα αναλάβει επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς.

«Επιστρέφω και πάλι στο πολιτικό μου σπίτι σε μία περίοδο που υπάρχει απαξίωση της αριστεράς, μία περίοδο κρίσης», είπε ο κ. Σακελλαρίδης μετά το πέρας της συνάντησης με τον κ. Χαρίτση.

«Τώρα είναι η ώρα της συνένωσης δυνάμεων. Ο Γαβριήλ θα είναι στην πρώτη γραμμή», είπε από την πλευρά του ο Αλέξης Χαρίτσης.

Η συνάντηση Σακελλαρίδη – Χαρίτση διήρκησε 45 λεπτά και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σακελλαρίδης είχε αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική το 2015, όταν ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.


«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μαύρη τρύπα»

Τοποθετούμενος για την απόφασή του να προσχωρήσει στη Νέα Αριστερά, είπε πως είναι με «περηφάνια» στο κόμμα και σημείωσε πως «προφανώς ένιωθα ότι έχω ανάγκη να με εκφράζει το κόμμα για το οποία θα επέστρεφα στην πολιτική μετά από 9 χρόνια απουσίας».

«Δεν ένιωθα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πολιτικός χώρος που θα μπορούσα να προσφέρω πλέον. Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με θλίβουν και μου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα», τόνισε στην ΕΡΤ.

Μάλιστα είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μαύρη τρύπα που ρουφάει πολιτικές δυνάμεις, θέσεις και την αξιοπρέπεια του κόσμου της Αριστεράς».


Το status «μαχαιριά»

Ο Κώστας Βαξεβάνης που είναι φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο την επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Δημοσιεύοντας φωτογραφία στην οποία είναι οι Χαρίτσης-Σακελλαρίδης, έγραψε πως του «θυμίζει την ιστορία του τεμπέλη της οικογένειας που έτσι και κάνει μια δουλειά στα 10 χρόνια, όλοι ενθουσιάζονται και χειροκροτάνε λες και έγινε κάτι αναπάντεχα σπουδαίο».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.