Καβάλα: Αυτό είναι το μήνυμα του συζυγοκτόνου που προκάλεσε οργή

Καβάλα: Αυτό είναι το μήνυμα του συζυγοκτόνου που προκάλεσε οργή

Τι είπε ο δικηγορος της οικογένειας

Μία εξοργιστική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, έκανε στα social media την Κυριακή, ο 55χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Καβάλα.

Ο 55χρονος την ώρα της κηδείας της φαρμακοποιού συζύγου του, την οποία στραγγάλισε ο ίδιος με τα ίδια του τα χέρια, αφήνοντας πίσω τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 10 και 6 ετών, ο δράστης ανήρτησε ως εικόνα προφίλ του στο facebook μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την άτυχη Αΐντα, την οποία έχει σηκώσει στα χέρια του και την κρατά αγκαλιά, ενώ αυτή ποζάρει χαμογελαστή φορώντας το νυφικό της.

Δικηγόρος της οικογένειας: Προμελετημένο και αποτρόπαιο το έγκλημα

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Μανώλης Βονικάκης, χαρακτήρισε το έγκλημα προμελετημένο, στυγνό και αποτρόπαιο.

Ο κ. Βονικάκης δήλωσε ότι η υπάλληλος της γυναίκας στο φαρμακείο την είχε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που διέτρεχε από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, ότι υπήρχαν καταγγελίες προηγούμενων συντρόφων του, ενώ αμφισβήτησε και αν ο δράστης όντως προσπάθησε να πάρει τη ζωή του μετά το έγκλημα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε, ότι «συνηθίζουμε τα εγκλήματα αυτά να τα χαρακτηρίζουμε εγκλήματα πάθουσα. Δεν είναι όμως εγκλήματα πάθους, αυτός ο χαρακτηρισμός είναι το όχημα το οποίο χρησιμοποιούν οι δράστες, και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο καθ’ ομολογίαν φονιάς, για να έρθει στο δικαστήριο σε σύντομο χρονικό διάστημα, και να εγείρει ισχυρισμό βρασμού ψυχικής ορμής, γι’ αυτό το τόνισα».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.