«Δεν το ‘χω ξαναδεί 40 χρόνια»: Το σχόλιο του Χατζηνικολάου για τον ΣΥΡΙΖΑ κόβει σαν λεπίδα

Το αιχμηρό σχόλιο Χατζηνικολάου για τα χρήματα του «Μένουμε σπίτι» και τον…Ευαγγελάτο

Τους... δίκασε 

Στη σκιά του εμφυλίου που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε νέα μηνύματα, επιμένοντας στην απόφαση του να αναρτήσει το ερωτηματολόγιο στο isyriza.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να τραβάει τα πράγματα στα άκρα ξεκαθαρίζοντας στην Πολιτική Γραμματεία πως ή θα μείνει πρόεδρος μέχρι τις εκλογές ή θα στηθούν άμεσα νέες κάλπες.

Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση στη Βουλή και στο κόμμα… σφάζονται.

Σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα, ο Νίκος Χατζηνικολάου τους… δίκασε.

«Είναι κάτι το τρομερό. Είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια Αξιωματική Αντιπολίτευση. Ειλικρινά! Και είμαι στο πολιτικό ρεπορτάζ από το 1984. Πέρασα και έναν χρόνο στο εκπαιδευτικό ρεπορτάζ. Αλλά από τον Ιούνιο του ’84 είμαι στο πολιτικό ρεπορτάζ. Είναι 40 χρόνια φέτος τον Ιούνιο. Τέτοια Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν έχω δει ποτέ» είπε στον RealFM.

«Είναι συγκλονιστικό το πώς κατάφερε, το πώς πέτυχε παραμονή της καθόδου των αγροτών στην Αθήνα να συζητούν όλοι για τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι για τα τρακτέρ στην Αθήνα. Είναι πραγματικά καταπληκτικό. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ένα στα δύο είναι ΣΥΡΙΖΑ. Και όλα τα ραδιόφωνα και όλες οι τηλεοράσεις έχουν κεντρικό θέμα τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγχαρητήρια παιδιά, άξιοι!», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Αυτή τη φορά είναι το ερωτηματολόγιο, φέρτε το να απαντήσω. Φέρτε το ερωτηματολόγιο να πάρουμε καμία απαντησούλα. Ξαφνικά, τρεις ημέρες πριν το συνέδριο, αμφιβάλω αν θα γίνει, έσκασε στο isyriza ερωτηματολόγιο όπου ο Στέφανος ρωτάει τα μέλη του κόμματος να αλλάξουν τα σύμβολα, το όνομα, δηλαδή να κάνουν καινούργιο κόμμα. Αυτο ρώτάει, θέλετε να κάνουμε καινούργιο κόμμα παιδιά;» είπε.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.