Απόλυτη ντροπή με τον παλαιοχριστιανό…

Απόλυτη ντροπή με τον παλαιοχριστιανό…

Ο «παλαιοχριστιανός» έχει ένοχο παρελθόν

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των παιδιών και της συζύγου του «παλαιοχριστιανού» από την Κορινθία.

Υπενθυμίζεται πως ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Την ίδια στιγμή, εισαγγελική διάταξη για τη διενέργεια DNA στα παιδιά της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» έχει λάβει η αστυνομία, σύμφωνα με τον ALPHA. Η συγκεκριμένη διάταξη δεν υποχρεώνει τον πατέρα να κάνει το τεστ, ενώ ο ίδιος αρνείται να υποβληθεί.

Δύο γάμοι και έξι παιδιά

Ο «παλαιοχριστιανός» με καταγωγή από την Ικαρία μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχασε τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία ενώ η μητέρα του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με άτομα που τον γνωρίζουν και επικαλείται ο ALPHA.

Τα νεανικά του χρόνια τα μοίραζε ανάμεσα σε Αθήνα και Ικαρία. Ασχολήθηκε με τη μουσική και εργάστηκε σε σχολείο όπου παραιτήθηκε με καταγγελίες για το εκπαιδευτικό σύστημα.

Από το 2008 έως το 2020 εργάστηκε ως υπάλληλος στα απορριμματοφόρα του δήμου Ηλιούπολης. Τότε ήταν που οργανώθηκε και στη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον Σεπτέμβριο του 2020 πήρε μετάταξη στην καθαριότητα του δήμου Ερέτριας επικαλούμενος θέματα υγείας. Τότε ήταν που η οικογένεια μετοίκισε στην ορεινή Κορινθία φτιάχνοντας την κοινότητα των «παλαιοχριστιανών».

Το 2001 και το 2002 απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο δύο παιδιά, τα οποία φιλοξενήθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού μετά από σύντομη παραμονή σε μοναστήρι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τον ALPHA, τα δύο παιδιά έμειναν στο «Χαμόγελο» μέχρι το 2014 και μετά πήγαν στο σπίτι της γιαγιάς τους. Σύμφωνα με την γιαγιά, η πρώτη σύζυγος του «παλαιοχριστιανού» μετά τον χωρισμό τους έφτιαξε τη ζωή της και είναι μια χαρά. «Αυτός ο άνθρωπος ήταν μια άσχημη παρένθεση για όλους μας. Αρκετά παιδεύτηκε η εγγονή μου και η μητέρα της από αυτόν», δήλωσε.

Ο 47χρονος με τη δεύτερη σύζυγο απέκτησε τέσσερα παιδιά που σήμερα είναι 6, 13, 15 και 22 ετών. Τα παιδιά μαζί με τον 47χρονο και τη σύζυγό του εντοπίστηκαν να ζουν στα λαγούμια της Κορινθίας.


Απόλυτη ντροπή… 

Όσο περνούν οι μέρες και συνεχίζονται οι έρευνες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο «παλαιοχριστιανός» φαίνεται πως έχει ένοχο παρελθόν και ήταν συνεργάτης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Όπως αποκαλύφθηκε σε εκπομπή του Mega, μιλώντας ο ίδιος σε δημοσιογράφο, αποκάλυψε ότι είχε υπάρξει στο παρελθόν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Ο 45χρονος είπε πως διατελούσε υψηλόβαθμο στέλεχος της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης, πριν ακόμα εισέλθει στη Βουλή. Αυτοχαρακτηρίστηκε μάλιστα ως το «δεξί χέρι» του Ηλία Παναγιώταρου, πρώην βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος.

Αφορμή για την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή στάθηκε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού του, ως απάντηση σε βίαιο επεισόδιο που είχε προκαλέσει «πυρήνας» της οργάνωσης, με τον ίδιο να ταξιδεύει κατόπιν στην Ικαρία, όπου άλλαξε τρόπο ζωής.


Ο ίδιος διατηρούσε και προφίλ στο Facebook στο οποίο έδινε συμβουλές για μαγειρική, ενώ δήλωνε συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών και πάνω απ΄ όλα Oρθόδοξος Ρωμιός.

Ο ίδιος ανέβαζε φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν να κρατάει αυτοσχέδια τόξα…


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.