Το εξήγησε με 10 λέξεις: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος αποκάλυψε το κίνητρο του Αιγύπτιου δράστη για το μακελειό στην Γλυφάδα

«Είναι ασφαλής αυτή τη στιγμή»: Η ατάκα του Κατερινόπουλου για την εξαφάνιση του Μπάμπη που τα είπε όλα

Τι είπε;

Τα κίνητρα που οδήγησαν τον 76χρονο αυτόχειρα στο μακελειό της Γλυφάδας, που σημειώθηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία, προσπαθούν να εντοπίσουν τα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ.


Υπενθυμίζεται ότι ο ο δράστης εισέβαλε στο κτίριο, σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. «Είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας, που σημαίνει ότι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο», είπε στο Mega ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή για λόγους που μόνο αυτός και η οικογένεια γνωρίζουν, βρέθηκε εκτός οικογένειας», πρόσθεσε για το μακελειό στη Γλυφάδα.

Γιατί αυτοκτόνησε;

«Για να φτάσει σε αυτό το σημείο να σκοτώσει τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, σημαίνει ότι εκείνη την στιγμή τα συναισθήματά του είχαν φτάσει στο ζενίθ και όταν τα συναισθήματα ενός ανθρώπου κορυφώνονται, χάνει τη λογική», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος για όσα έγιναν στη Γλυφάδα.

«Αυτοκτόνησε μετά την ενέργειά του, τότε κατάλαβε προφανώς τι έκανε», εξήγησε στη συνέχεια.

Τα κίνητρα του δράστη

«Συναισθηματικό δεν μπορώ να πω ότι είναι το κίνητρο, σίγουρα ήταν οικονομικό. Για να φτάσει εκεί ήταν πολύ ψηλά φορτισμένος συναισθηματικά, γι’ αυτό και αυτοκτόνησε», συμπλήρωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία για το περιστατικό στη Γλυφάδα.

Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ για να λύσει το μυστήριο και σημείωσε πως «κάτι πολύ σημαντικό και στενό μεταξύ τους έχει συμβεί και αυτό ήταν που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.