«Τερατούργημα αυταρχισμού!»: Ποιος είδε την Έλενα Ακρίτα και δεν τη φοβήθηκε (Pic)

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: «Να βγουν να μιλήσουν όσοι ξέρουν για το Αρσάκειο» (vid)

Όχι που δε θα το έλεγε...

Είναι μια γυναίκα που, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δε… μασάει τα λόγια της. Ό,τι έχει να πει το λέει ευθέως και έξω από τα δόντια, χωρίς να είναι φαν των στρογγυλοποιήσεων. Αυτό, φυσικά, έχει οδηγήσει στο να έχει φανατικούς υπέρμαχους και φανατικούς πολέμιους.

Ο λόγος, προφανώς, για την Έλενα Ακρίτα.

Η γνωστή σεναριογράφος και συγγραφέας πολιτεύεται πια με τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει γίνει ουκ ολίγες φορές το πρόσωπο της βουλής, καθώς «επιτίθεται» συχνά-πυκνά στους πολιτικούς της αντιπάλους ή σε όσους θεωρεί πως το «αξίζουν».

Αυτή τη φορά η κ. Ακρίτα πήρε θέση για το νομοσχέδιο Φλωρίδη για τους ποινικούς κώδικες, που θα κατατεθεί στη Βουλή μαζί με το αντίστοιχο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως αυτό γίνεται προκειμένου να υπάρξει μια… ισορροπία και να χαϊδευτούν τ’ αυτιά του πιο δεξιού ακροατηρίου που αισθάνεται «προδομένο» από την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει την επισημοποίηση της συμβίωσης των ομοφυλόφιλων.

Η δημοσιογράφος, λοιπόν, τα είπε… χύμα και αποθεώθηκε στα σχόλια του προσωπικού της προφίλ: «Θα βάζουν πιτσιρικάδες στη φυλακή. Το νομοσχέδιο Φλωρίδη για τους ποινικούς κώδικες είναι ένα τερατούργημα αυταρχισμού: το απορριπτουν μέχρι και δεξιοί δικηγόροι. Θα τοποθετηθώ στη Βουλή σε καταγγελτική ομιλία μου με άξονα την ενδοοικογενειακή και την έμφυλη βία», έγραψε σχετικά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ποστάρισμα:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.