Πρώτο «μπαμ» Κόκκαλη…

Πρώτο «μπαμ» Κόκκαλη...

Είναι γεγονός.

Ένας «κατακερματισμένος» χώρος.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ σύντομη περιγραφή της (κεντρο)αριστεράς στην Ελλάδα, καθώς μετά την διπλή εκλογική αναμέτρηση το καλοκαίρι του 2023 και την θριαμβευτική επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε πρόεδρο, έχασε τεράστιο μέρος της δυναμικής του και, ως γνωστόν, στην συνέχεια αποχώρησαν πολλοί βουλευτές του, που βρήκαν… καταφύγιο στην Νέα Αριστερά.

Στις «παράπλευρες» απώλειες ήταν και η αποχώρηση του Πέτρου Κόκκαλη από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο οποίος κουβαλώντας το βαρύ του όνομα προχώρησε στη δημιουργία δικού του κόμματος. 

Ο γιος του Σωκράτη φαίνεται πως έχει τεράστιες βλέψεις στον πολιτικό χώρο, καθώς δεν έμεινε απλά στην «τυπική» δημιουργία κόμματος, αλλά με στοχευμένες κινήσεις δείχνει πως έχει βλέψεις για πολύ ψηλά.

Γιατί το λέμε αυτό;

Γιατί ήδη έσκασε το πρώτο… μεταγραφικό του «μπαμ»: ο καθηγητής Ξενοφών Κοντιάδης που έγινε viral με το βιβλίο του «Φαινόμενο Κασσελάκης» έχει πει ήδη το «ναι» στον νέο φορέα και θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Ωστόσο, απ’ ό,τι μαθαίνει το instanews.gr, αυτή είναι μόνο η αρχή. Στο εγγύς μέλλον ο Πέτρος Κόκκαλης θ’ ανακοινώσει και τις επόμενες κινήσεις του κια το βέβαιο είναι ένα: θα προκαλέσει πολύ, πολύ ντόρο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.