Το αποφάσισε: Ώρα Νίκου Παππά… (Vid)

Το αποφάσισε: Ώρα Νίκου Παππά… (Vid)

Αλλάζει... ρόλο

Ο Νίκος Παππάς ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν ακουστεί για τον δήμο Αθηναίων ωστόσο τα… έσπασαν με τον ΣΥΡΙΖΑ που εν τέλει αποφάσισε να στηρίξει τον Κώστα Ζαχαριάδη που δεν πέρασε ούτε στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Και ενώ πολλοί θεώρησαν πως η σχέση του Νίκου Παππά με τον ΣΥΡΙΖΑ… έληξε άδοξα, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συνέβη.

Ο μπασκετμπολίστας έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων, έκανε αποκαλύψεις και για το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές: «πράγματι με υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, μου έδωσε ένα περιθώριο να κινηθώ αυτόνομα. Στράφηκα και σε άλλα κόμματα και δεν τη βρήκα αλλού. Υπήρχαν πολλά επεισόδια μετά. Ήταν δική μου απόφαση να μην είμαι υποψήφιος. Υπήρχαν πολλά θέματα, μια εσωστρέφεια. Κάναμε πίσω για να είναι τα πράγματα πιο υγιή και αρμονικά».


Ο μπασκετμπολίστας είπε πως στον Στέφανο Κασσελάκη βλέπει έναν «αποφασισμένο» και «καθαρό άνθρωπο». «Μακάρι να επιβεβαιωθεί αυτό, δεν είμαι σε θέση να τον αξιολογήσω γιατί δεν τον ξέρω τόσο καλά. Έχω ανάγκη να πιστέψω σε κάποιον άνθρωπο για να αλλάξουν τα πράγματα», σχολίασε.


Και ενδεχομένως το γεγονός ότι βλέπει έναν «καθαρό άνθρωπο», έπαιξε ρόλο στην απόφασή του…

Ώρα Νίκου Παππά

Ο μπασκετμπολίστας ανακοίνωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε τον εαυτό του «ανένταχτο αριστερό».

«Όποια γνώση, όποια ιδέα μπορείς να έχεις, αν δεν εφαρμοστεί είναι άχρηστη. Έχω πάρει μια απόφαση να βγω μπροστά με έναν πιο θεσμικό ρόλο. Η διαδικασία των εκλογών μου μοιάζει άχαρη, νιώθω λίγο άβολα, δεν μπορώ να εκφραστώ γιατί ο “χ” μπορεί να πει πως λαϊκίζω», συμπλήρωσε.

Μένει να δούμε αν ο Νίκος Παππάς μετά τα γήπεδα θα βάλει κοστούμι για να πάει στις Βρυξέλλες!


 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.