Μετά την ελεύθερη πτώση στις δημοσκοπήσεις: Τελευταία ζαριά Κασσελάκη αλλιώς τέλος… 

Υποκλίθηκε και o Τσίπρας: Η πρωτοφανής κίνηση-απάντηση του Κασσελάκη που προκάλεσε πονοκέφαλο στην ΝΔ (Vid)

Τι σχεδιάζει;

Η τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την ALCO για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA έδειξε πως συνεχίζεται η «ελεύθερη πτώση» του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα από το 11,8% πήγε στο 10,2%, χάνοντας εκ νέου ποσοστά. Παρά τις προβλέψεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε, όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά έχασε και άλλο ποσοστό και πλέον φαίνεται να εδραιώνεται στην τρίτη θέση με δεύτερο το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 12,2% στη δημοσκόπηση, δείχνοντας πως η Κουμουνδούρου έχει παγιωθεί ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, αφού είναι 2 μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τις περιοδείες, τις… αγκαλιές και τα φιλιά στα τρακτέρ, τις ομιλίες με υποσχέσεις προς τους αγρότες, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καταφέρει να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος.


Πολλές είναι οι φωνές στον ΣΥΡΙΖΑ που εναντιώνονται στην στρατηγική που ακολουθεί, αν και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να οικοδομήσει μία νέα «βιτρίνα» με σκοπό να ανέβουν τα ποσοστά.

Η τελευταία ζαριά…

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, σκοπός του κ. Κασσελάκη είναι να επενδύσει σε ένα άτυπο think tank νέων ανθρώπων που συνδυάζουν και πολιτικό και τεχνοκρατικό λόγο. Μάλιστα, τα… σκαρφαλώματα στα τρακτέρ στ Ημαθία και Θεσσαλία έχουν ως σκοπό την αλλαγή της βιτρίνας του κόμματος.

Επί της ουσίας ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει πρόσωπα που θα λειτουργούν, παράλληλα με τα κομματικά όργανα που έχουν άλλη δουλειά, όπως λένε στην Κουμουνδούρου, επικουρικά και συμβουλευτικά για όλα τα θέματα. Ήδη προ ημερών ανακοινώθηκε το πρώτο think tank για την παιδεία και ακολουθούν άλλα 28 μικρά – θεματικά.

Αν δεν ευωδώσει η στρατηγική, τότε ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να δει την… πόρτα της εξόδου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.