«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»: Αυτό είναι το βίντεο του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε χαμό

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»: Αυτό είναι το βίντεο του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε χαμό

Έντονες αντιδράσεις για τον ηθοποιό 

Σάλο προκάλεσε η επιλογή του Πάνου Βλάχου να εμφανιστεί on stage και να επιτεθεί στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάλτε, παραφράζοντας στίχους ρεμπέτικου τραγουδιού.

Ο ηθοποιός άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού «τούτοι οι μπάτσοι που ‘ρθαν τώρα» με αποτέλεσμα να του επιτεθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας αιχμές ακόμη και για κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας!

Ο ηθοποιός τραγουδούσε επί σκηνής «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, μέσα σε έναν σάκο βάλτε, μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε. Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» με τον υπουργό Υγείας να δημοσιεύει το σχετικό βίντεο.

@thekla19x #vaiosprapas #viral #panosvlahos #fyp #foryoupage #mpesfypgamw #mpesforyou #livemusic #music #live #skggr #skg #gr #greece #thessaloniki #thessalonikigreece #we #weskg #panoslive #song #musician #musicians #musiciansoftiktok ♬ original sound – Thekla


«Τι κρίμα!» γράφει στην αρχή της ανάρτησής του ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας τον Πάνο Βλάχο ταλαντούχο ηθοποιό και ρωτώντας «δηλαδή να μας σκοτώσουν; Και αυτό λέγεται χιούμορ;».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό: https://vm.tiktok.com/ZGeBXN5np/ δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον @ArisPortosalte σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!

Μετά τις αντιδράσεις, ο Πάνος Βλάχος απάντησε μέσω story στο Instagram, στο οποίο έγραψε ότι «οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

«Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε»: Αυτό είναι το βίντεο του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε χαμό

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.