Και τώρα τρέχουν: Οριστική η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα

Και τώρα τρέχουν: Οριστική η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα
Τι θα κάνει; 

Το όνομα του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζει να ακούγεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη από τις εσωκομματικές εκλογές, όλοι του ζητούσαν να παρέμβει αλλά ο ίδιος επέλεξε το δρόμο της σιωπής.

Οι τριγμοί στην Αξιωματική Αντιπολίτευση συνεχίζονται και συνεχώς υπάρχουν νέες συγκρούσεις. Αρκετοί είναι αυτοί που αντιδρούν κατά των προτάσεων του Στέφανου Κασσελάκη και η κατάσταση είναι ρευστή, δεδομένης και της μεγάλης πτώσης των ποσοστών στις δημοσκοπήσεις.

Οριστική απόφαση Τσίπρα

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος του και πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πήρε μια απόφαση: Δεν θα παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ο κ. Τσίπρας έκανε μία επανεμφάνιση αφού δέχτηκε στο γραφείο του, στην οδό Αμαλίας, μία επίσκεψη που ενδέχεται να είχε συμβολισμό. Συγκεκριμένα, τον επισκέφτηκε ο Διονύσης Τεμπονέρας ο οποίος θα συμμετάσχει στην εκδήλωση μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Αριστερά. Για την ιστορία, η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει κάνει… άνω – κάτω ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Αλέξης Τσίπρας και Διονύσης Τεμπονέρας συζήτησαν, χωρίς να ανακοινώσουν τι είπαν. Μήπως η συγκεκριμένη επίσκεψη είχε κάποιο συμβολισμό; Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζουν πως καθημερινά δέχονται αιτήματα για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη και ικανοποιεί όσα αιτήματα μπορεί.

Σε κάθε περίπτωση η οριστική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα είναι η… νεκρική σιγή παρά τα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Μία απόφαση που απογοητεύει όλους όσους ήλπιζαν ότι θα τοποθετηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

© 2024 instanews.gr | All Rights Reserved
Created by Netway
Exit mobile version