Η τώρα ή ποτέ: Άρχισαν τα ζόρια στο ΠΑΣΟΚ

Ο οικονομικός λόγος που το ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ

«Βράζει» η Χαριλάου Τρικούπη

Το ΠΑΣΟΚ παγιώθηκε στη δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων ενόψει των ευρωεκλογών. Πλέον, το κόμμα διεκδικεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση αφού ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει συνεχώς δυνάμεις.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πλέον, βάζουν ολοένα και υψηλότερα τον πήχη των ευρωεκλογών στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Μετά τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, που είπε πως δεν αρκεί η 2η θέση αλλά θα πρέπει το κόμμα να καταγράψει υψηλά ποσοστά, βγήκε και ο Απόστολος Πάνας.

Ο εκ Χαλκιδικής ορμώμενος βουλευτής έδωσε συνέντευξη στο Κανάλι της Βουλής που πέρασε στα ψιλά, ήταν όμως αρκετή για να σημάνει συναγερμό στη Χαριλάου Τρικούπη.

Τι είπε; Πως ποσοστά της τάξης του 14% και 15% δεν αρκούν, ακόμα και αν το κόμμα είναι στη 2η θέση, σύμφωνα με το newmoney.gr.

Είναι προφανές πως στο ΠΑΣΟΚ δεν αρκούνται στη δεύτερη θέση, βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει μεγάλο μέρος των δυνάμεών τους. Είναι προφανές πως δημιουργείται ένα πολιτικό κενό στην κεντροαριστερά και στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως είναι η μεγάλη τους ευκαιρία για να προσελκύσουν ψηφοφόρους και να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα υψηλότερο ποσοστό, φτάνοντας κάποια στιγμή ακόμη και στην πρώτη θέση. Και για αυτό πιέζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.