«Ο κ. Μπέος να κάνει τα κουμάντα του»: Ξεκάθαρο μήνυμα της Έλενας Ακρίτα στον δήμαρχο Βόλου (Pic)

«Ο κ. Μπέος να κάνει τα κουμάντα του»: Ξεκάθαρο μήνυμα της Έλενας Ακρίτα στον δήμαρχο Βόλου (Pic)

Τον προειδοποιεί...

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπέος, για τα όσα έχει πει εις βάρος προσώπων. Ο δήμαρχος Βόλου πάει στα δικαστήρια και καλείται να πληρώσει χρηματικά ποσά.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει ήδη καταδικαστεί για τη συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη, σύμφωνα με την Έλενα Ακρίτα και δηλώνει πως αδυνατεί να πληρώσει την αποζημίωση των 11.919 ευρώ.

Ο δήμαρχος Βόλου έχει… μέτωπο και με την Έλενα Ακρίτα αφού μετά την εκλογή του είχε δηλώσει: «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε».

Αφού τον αποκάλεσε «άθλιο ψεύτη» και «ελεεινό συκοφάντη», η κ. Ακρίτα προανήγγειλε πως θα τον μηνύσει και φαίνεται πως το έκανε. Με αφορμή την καταδίκη για την υπόθεση Καρεκλίδη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον προειδοποίησε να κάνει τα… κουμάντα του αφού σελίγες ημέρες εκδικάζεται η αγωγή με την οποία του ζητά 100.000 ευρώ.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: «Ο Αχιλλέας Μπέος καταδικάστηκε για τη συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη και δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό των 11.919 ευρώ που επιδικάστηκε ως αποζημίωση. Υπενθυμίζω στον κ. Μπέο ότι σε λίγες μέρες εκδικάζεται η αγωγή που τού έκανα εγώ και ζήτω 100.000 ευρώ. Να κάνει τα κουμάντα του».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.