Θέλει την πρωτιά και το δείχνει: Αυτός είναι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που πήρε τα… «όπλα» (Pic)

Τέλος εποχής! Αλλάζει σήμα η Νέα Δημοκρατία - Έτσι θα είναι το καινούργιο

Ξεκίνησε να... τρέχει

Στο φουλ δουλεύουν οι κομματικές μηχανές ενόψει των ευρωεκλογών. Τελευταία προσθήκη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι η Εύη Χριστοφιλοπούλου που δήλωσε ότι απογοητεύτηκε από το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου αναμένεται να είναι υποψήφια με τη ΝΔ στις ευρωκλογές. Και ενώ στην Πειραιώς συνεχίζονται οι ζυμώσεις για τα ψηφοδέλτια, φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» ακόμη τρία ονόματα.

Υποψήφιος με τη ΝΔ αναμένεται να είναι ο ολυμπιονίκης που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας αλλά και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Όμως στα ψηφοδέλτια θα υπάρχει και ένα όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές θα είναι και ο Γιώργος Αυτιάς. Ο δημοσιογράφος μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την εκλογή του στις πρώτες θέσεις ως εξαιρετικά προβεβλημένο πρόσωπο.

Από τους νυν Ευρωβουλευτές σίγουρο θεωρείται ότι θα διεκδικήσουν μία ακόμη θητεία, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και πιθανότατα η Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Θέλει πρωτιά και το δείχνει

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ βγήκε πλέον από τον πολύμηνο πολιτικό λήθαργο και ακούστηκε η φωνή του μετά από μήνες!

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαρακης θέλει να επανεκλεγεί, επιθυμεί μια δεύτερη θητεία και δεν συμβιβάζεται να έρθει τρίτος ή τέταρτος και γι’ αυτό και τρέχει, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Θέλει την πρωτιά και το δείχνει: Αυτός είναι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που πήρε τα… «όπλα» (Pic)

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.