«ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και…»: Το τρίτο κόμμα – έκπληξη που έκανε πρόταση στον Πρετεντέρη

«Σε διαλύει κυριολεκτικά»: Οι 3 συμβουλές του Πρετεντέρη μετά τη μάχη με τον κορωνοϊό

Ο Γιάννης Πρετεντέρης μίλησε για τα χρόνια απουσίας του από την τηλεόραση λέγοντας πως τα τρία χρόνια «έβλεπα ελάχιστα τηλεόραση και δελτία ειδήσεων. Αν χρειαζόταν να δω, έβλεπα το δελτίο του ΣΚΑΪ»

Ο Γιάννης Πρετεντέρης από τον Σεπτέμβριο έχει επιστρέψει στο MEGA ως κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων και εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Ο ίδιος μίλησε για τα χρόνια απουσίας του από την τηλεόραση λέγοντας πως τα τρία χρόνια «έβλεπα ελάχιστα τηλεόραση και δελτία ειδήσεων. Αν χρειαζόταν να δω, έβλεπα το δελτίο του ΣΚΑΪ». Σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr, αποκάλυψε μάλιστα πως είχε πολλές προτάσεις να μπει στην πολιτική «από δυο-τρία κόμματα. Δεν τα μετράω».

«Δύο, τρία; Μπορώ να υποθέσω Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ. Το τρίτο ποιο μπορεί να είναι άραγε; Δεν υπάρχει τρίτο, δεν μπορώ να σκεφτώ τρίτο εννοώ…» του είπε ο δημοσιογράφος με τον Γιάννη Πρετεντέρη να γελάει και να απαντά: «υπάρχει τρίτο. Αλλά φυσικά δεν θα σας πω ποιο».

Οσο για το αν θα ζητούσε συγγνώμη για κάτι που έχει πει ή έχει γράψει: «Δεν έχω βρίσει ποτέ κάποιον, δεν συκοφάντησα κανέναν. Ποτέ. Δεν είναι ποτέ προσωπικά υβριστικό το ύφος μου, ειρωνικό ναι, μερικές φορές, αλλά αυτό είναι άλλο».

Επίσης αποκάλυψε τι έγινε στο περίφημο ραντεβού με τον Τσίπρα τον Σεπτέμβρη λέγοντας πως ο ίδιος το προκάλεσε: «Θεώρησα καλό να τον επισκεφθώ λίγο πριν επιστρέψω στην τηλεόραση και να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας. Πήγα και στον Μητσοτάκη. Μίλησα με πολλούς πολιτικούς. Ηρθα σε μια καινούρια δουλειά και ήθελα να δώσω τα διαπιστευτήριά μου. Ζήτησα να δω τον Τσίπρα, πολύ ευγενικά με δέχθηκε και μιλήσαμε δύο ώρες. Ηταν ευγενέστατος και συμπαθέστατος».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.