Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Αποκάλυψη – βόμβα από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο για τον «Άλλο άνθρωπο»

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η πληροφορία που σήμανε κόκκινο συναγερμό στις αρχές

Έπαιζε έως και 10.000 ευρώ την ημέρα στον τζόγο!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις που αφορούν την έρευνα της Αρχής για ξέπλυμα χρήματος αναφορικά με την δράση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Η Αρχή κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν τον άνθρωπο που ήταν πίσω από την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος»και ψάχνουν να βρουν που ακριβώς πήγαιναν τα χρήματα από τις δωρεές.

Έπαιζε έως και 10.000 ευρώ την ημέρα!

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Live news» του Mega, ότι τα ποσά που έπαιζε στον τζόγο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος φτάνουν ακόμα και τις 10.000 ευρώ ημερησίως!

Η Αρχή για ξέπλυμα χρήματος θεωρεί ότι έχει πλήρη εικόνα όλων των ποσών που έπαιζε, καθώς αυτά απεικονίζονται ως εκροή στους τραπεζικούς λογαριασμούς που χρησιμοποιούσε για να εισπράττει τις δωρεές για τον «Άλλο άνθρωπο».

Οι αρχές εκτιμούν ότι έπαιζε καθημερινά από 1.000 έως 10.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας παράλληλα 3-4 κάρτες σε αντίστοιχους λογαριασμούς σε στοιχηματικές εταιρίες, όπου μπορούσε ταυτόχρονα να παίζει σε πολλά παιχνίδια διαδικτυακού τζόγου.


Σύμφωνα με υπολογισμούς, τα τελευταία δύο χρόνια σε διάφορες στοιχηματικές εταιρίες έχουν κατατεθεί πάνω από 600.000 ευρώ, ενώ στο στόχαστρο των ελεγκτικών αρχών βρίσκονται τέσσερις τραπεζικοί λογαριασμοί (όλοι ανήκουν σε δύο συγγενικά πρόσωπα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου) και στους οποίους έχει διακινηθεί από το 2020 πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.