«Νόμιζε είναι Γλυφάδα…»: Ο Λαζόπουλος «τελείωσε» τον Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε 3 γραμμές (Vid)

Κόντρα στο ρεύμα: Το σχόλιο-φωτιά Λάκη Λαζόπουλου για Κασσελάκη

Με το βαμβάκι. Ή και όχι...

Δεν είναι κάποιου είδους κοινό μυστικό. Ούτε χρειάζεται να είναι κανείς ειδήμονας επί των πολιτικών θεμάτων για να το καταλάβει. Μια… επιδερμική σχέση, αρκεί. Άλλωστε, είναι κάτι που βγάζει μάτι.

Η προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ξεκίνησε με πρωτοφανή ενθουσιασμό, όμως σιγά-σιγά τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «φυλλορροεί». Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις παρουσιάζεται σταθερά στην 3η θέση, κάτω από το 10% και στα όρια του ΚΚΕ.

Όπως είναι λογικό, ο Stefanos δέχεται δριμεία κριτική, με τον Λάκη Λαζόπουλο να είναι ένας εξ αυτών που ασχολούνται σταθερά μαζί του. Ο πασίγνωστος κωμικός αυτή τη φορά σχολίασε τις τελευταίες κινήσεις του αντικαταστάτη του Αλέξη Τσίπρα και, αν και ευγενικός, είπε όσα ήθελε να πει… ξεκάθαρα.

«Είναι χαρισματικός, συμπαθητικός αλλά έχει κάνει λάθος αγορά. Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες που κατεβαίνουν κόσμος, λύκοι, πρόβατα. Δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται.

Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς. Λέει την αριστερά ως στροφή. Πας αριστερά, πας δεξιά, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει.

Θα φύγει και ο Πολάκης, φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη για να μην φύγει μόνος του. Δεν είναι πρόβλεψη, ούτε ευχή. Έτσι όπως έχει γίνει δεν μπορεί να παραμείνει κανένας μέσα εκεί ή μπορεί να μείνει μόνος του γιατί έχει μάθει σε μονοκατοικίες και να θέλει να μείνει μόνος του μπορεί ανετότατα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.