Όλοι χαρούμενοι: Τρελό ντιλ για τον Mr. Jumbo

Η εντυπωσιακή κόρη του Mr Jumbo (Pic)

Θα «βρέξει» λεφτά για τους μετόχους…

Το ιλιγγιώδες νούμερο των 81,63 εκατομμυρίων ευρώ φτάνει το ποσό που αναμένεται να μοιράσει ο πρόεδρος της Jumbo, Απόστολος Βακάκης στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στα γραφεία του ομίλου!

Όχι, δεν έκλεισε κάποια νέα μεγάλη συμφωνία. Το ποσό αυτό αποτελεί μία χρηματική διανομή που αφορά έκτακτα αποθεματικά από φορολογηθέντα και μη διανεμηθέντα κέρδη από προηγούμενες χρήσεις, τα οποία θα αποδοθούν στους μετόχους, που έχουν κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους από την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Σταθερά ανοδική πορεία…

Σε μία περίοδο που η μετοχή των Jumbo στο χρηματιστήριο βάζει πλώρη για επίπεδα άνω των 27 ευρώ που είχε αρκετό καιρό να ακουμπήσει, ο Πρόεδρος και μέτοχος μιας εταιρίας που διαθέτει σημαντική οικονομική ρευστότητα και εμφανίζει κερδοφορία επί σειρά ετών, θα διανείμει για μία ακόμα φορά τα κέρδη που αποκομίζει από την δραστηριότητα της εταιρίας.

Μία συνηθισμένη πρακτική του Απόστολου Βακάκη, ο οποίος δικαίως αποκαλείται ο «αυτοκράτορας» των παιχνιδιών στην χώρα μας και βλέπει την εταιρία του να συνεχίζει την πετυχημένη της πορεία στην ελληνική -και όχι μόνο- αγορά…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.