Η πιο μεγάλη μάχη συνεχίζεται: Η αλήθεια για το βαρύ χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει η ίδια τα παιδιά της

Πήρε εξιτήριο και δίνει «μάχη» στο Ουίνσδορ

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δύο εβδομάδες μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην κοιλιά.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει επιστρέψει στο σπίτι της, στο Ουίνδσορ, για να συνεχίσει την ανάρρωσή της από την επέμβαση. Η υγεία της σημειώνει πρόοδο» αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση από το Παλάτι του Κένσιγκτον.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα θέλουν να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του London Clinic, ειδικά στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που της παρείχαν», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η οικογένεια παραμένει ευγνώμων για τις καλές ευχές που έχουν λάβει απ΄όλο τον κόσμο» κατέληξε το μήνυμα.

Και ενώ επίσημα βρίσκεται σε κατάσταση αποκατάστασης, η επιστροφή της στα βασιλικά καθήκοντα θα αργήσει πολύ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο, η πριγκίπισσα Κέιτ δεν δέχτηκε επισκέψεις παρά μόνο τον σύζυγό της Γουίλιαμ και όπως φαίνεται είναι απίθανο να τη δούμε δημόσια στο άμεσο μέλλον.

Η αλήθεια για το χειρουργείο

Το εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας αναφέρει ότι για την ανάρρωση μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά η οποία έχει μεγάλη τομή, χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες για να μπορέσει ο ασθενής να μετακινηθεί άνετα.

Σίγουρα απαγορεύεται να σηκώσει βάρος μεγαλύτερο από 2-3 κιλά, ενώ προκειμένου να επανέλθει η αντοχή του κοιλιακού τοιχώματος στην προηγούμενη κατάσταση μπορεί να πάρει δύο χρόνια.

Η Κέιτ θα πρέπει να κάνει καθιστικές και όρθιες ασκήσεις για την ενίσχυση της δύναμης, με στόχο να περπατά σταδιακά κάθε μέρα, αυξάνοντας την απόσταση για να φτάσει τα 30 λεπτά ημερησίως μέσα σε δύο έως τρεις μήνες.

Υπενθυμίζεται πως το Παλάτι έχει ξεκαθαρίσει πως η Κέιτ Μίντλετον δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι το Πάσχα. Από το πρωτόκολλο που προαναφέρθηκε για τις χειρουργικές επεμβάσεις και ισχύει στην Αγγλία, προκύπτει πως το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ήταν σοβαρό και η τομή ιδιαίτερα μεγάλη.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.