Κίνηση – βόμβα που δεν περίμενε κανείς: Τον τελειώνει ο Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης: Τόσες μέρες θα υπηρετήσει στον στρατό για να είναι νόμιμος

Ο Κασσελάκης... σκοτώνεται με τον βουλευτή

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και Παύλο Πολάκη!

Αν και φαινόταν πως τον τελευταίο καιρό είχε μπει «φρένο» στην ένταση τους, υπήρχε μία νέα σύγκρουση. Αυτή τη φορά διαφώνησαν στην συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε απευθυνόμενος στον σφακιανό βουλευτή «Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις από τη θέση». Αφορμή φέρεται να ήταν η συζήτηση για τα νομοσχέδια που έρχονται και τη θέση που πρέπει να λάβει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Παύλος Πολάκης, όπως αναφέρουν πρόσωπα που συμμετείχαν στη συνεδρίαση, εμφανίστηκε πολύ δυσαρεστημένος για την στάση του κ. Κασσελάκη αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα αμφισβητώντας τον με έμμεσο τρόπο.

Στέφανος Κασσελάκης – Παύλος Πολάκης: Ήρθε το τέλος;

Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ευθέως στον βουλευτή Χανίων προτρέποντας τον αν δεν μπορεί να υπερασπιστεί τη θέση του προέδρου να φύγει από τη θέση του υπερσυντονιστή της ΚΟ.

Πλέον είναι φανερό ότι οι σχέσεις Κασσελάκη – Πολάκη έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να έρθει και το τέλος της σχέσης του βουλευτή με την Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.