«Κάθε 2 χρόνια τέτοιο κύμα»: Mήπως να δίναμε λίγη παραπάνω σημασία στα όσα λέει ο κ. Γουργουλιάνης; (Vid)

Μετά τον κορωνοϊό: Διαβάστε προσεκτικά όσα λέει ο καθηγητής Γουργουλιάνης για τη «Νόσο X»

Η αποκάλυψη του καθηγητή.

Σε έξαρση είναι οι αναπνευστικές λοιμώξεις, με την γρίπη και τον κορωνοϊό να ταλαιπωρούν τους νέους και να σημαίνουν συναγερμό για τους ηλικιωμένους που κινδυνεύουν.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, είπε πως τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκε πως οι ασθενείς με γρίπη που προσέρχονταν στα Επείγοντα ήταν τριπλάσιοι σε σχέση με αυτούς που είχαν κορωνοϊό!

«Η πραγματική εικόνα είναι ότι οι παθολογικές κλινικές γέμισαν από αναπνευστικές λοιμώξεις με δυσανάλογη αύξηση από ότι περιμέναμε», ξεκαθάρισε.

Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης: Έχουμε κάθε 2 χρόνια τέτοιο κύμα

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης αποκάλυψε πως η γρίπη «κάθε 2 χρόνια κάνει ένα τέτοιο κύμα. Αυτό που είναι ανεξήγητο μάλλον είναι γιατί είχε έρθει πριν τις γιορτές και όχι μετά. Συνήθως είναι μετά τις γιορτές και τις συγκεντρώσεις. Φέτος, έπεσε η γρίπη μαζί με τον κορωνοϊό και γέμισαν τα νοσοκομεία».

Ο καθηγητής Γουργουλιάνης είπε πως η γρίπη έπεσε μαζί με τον κορωνοϊό, στην περίοδο που δεν περίμεναν οι επιστήμονες, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να «ασφυκτιούν».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.