Σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο: Η εμφάνιση του Πολυχρονόπουλου στη σειρά που έβριζαν όλοι

Σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο: Η εμφάνιση του Πολυχρονόπουλου στη σειρά που έβριζαν όλοι

Σαν ειρωνεία της τύχης...

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου που ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις είναι οι λογαριασμοί που ελέγχονται από την Αρχή για το Ξέπλυμα, οι οποίοι ανήκουν σε δύο συγγενικά πρόσωπα του ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», μέσω των οποίων διακινήθηκαν από το 2020 πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, γύρω στα 600.000 ευρώ φαίνεται να έχουν μπει σε παικτικούς λογαριασμούς στο όνομα του Πολυχρονόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, σαν πρώτο συμπέρασμα, δεν φαίνεται να γίνονται αναλήψεις από τους παικτικούς λογαριασμούς. Την ίδια στιγμή, στο «μικροσκόπιο» είναι και μία ξανθιά γυναίκα που φέρεται να έπαιζε μαζί του «φρουτάκια».

Ο τζόγος και το επεισόδιο της σειράς

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής, έπαιρνε ποσά από δωρεές και έπαιζε μεγάλα ποσά σε τυχερά παιχνίδια με τις Αρχές να υπολογίζουν το ποσό στις 600.000 ευρώ.

Σαν ειρωνεία της τύχης μοιάζει και η πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας… Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε παίζει στη σειρά που ουκ ο λίγες φορές έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν.

Ο λόγος για τις Οικογενειακές Ιστορίες, στις οποίες είχε παίξει και ο Πολυχρονόπουλος, σε επεισόδιο, μάλιστα, που είχε να κάνει με τον εθισμό στον τζόγο!

Η εκπομπή «T-live» έδειξε ένα απόσπασμα από τον guest ρόλο Πολυχρονόπουλου στις «Οικογενειακές Ιστορίες», από το μακρινό 2010. Το επεισόδιο αφορούσε τον εθισμό στον τζόγο ενός άνδρα, ο οποίος έπαιζε χιλιάδες ευρώ σε τυχερά παιχνίδια.


Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα τα χρήματά του στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της.

«Πω πω, χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέρβις και το πούλησε» ήταν η ατάκα του Πολυχρονόπουλου, που επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.