«Θα τρελαθούμε τελείως!»: Έχει άδικο τώρα ο Κατερινόπουλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου; (Vid)

«Θα τρελαθούμε τελείως!»: Έχει άδικο τώρα ο Κατερινόπουλος για την Ρούλα Πισπιρίγκου; (Vid)

Πέρασε στην... αντεπίθεση.

Είναι η υπόθεση που έχει απασχολήσει, τους τελευταίους μήνες, περισσότερο από κάθε άλλη το πανελλήνιο. Και, δυστυχώς, δικαίως: η φρικώδης κατάσταση και τα όσα έγιναν στην Πάτρα, εκεί που τρία κοριτσάκια έχασαν την ζωή τους, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου, με τη μητέρα τους, την Ρούλα Πισπιρίγκου, να βρίσκεται στο επίκεντρο και να έχει προφυλακιστεί.

Ένα από τα πρόσωπα που από πολύ νωρίς έστρεψαν, εντέχνως, τα «βέλη» τους προς τη μητέρα των κοριτσιών δεν ήταν άλλος από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της αστυνομίας, τον κ. Θανάση Κατερινόπουλο.

Ο ταξίαρχος δε δίστασε από πολύ νωρίς ν’ αφήσει υπόνοιες για την Πισπιρίγκου, ενώ από ένα σημείο και μετά της «επιτέθηκε» ξεκάθαρα, υποδεικνύοντας πως αυτή κρύβεται πίσω από τους θανάτους των παιδιών.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στην τηλεόραση, μάλιστα, ήταν φανερά εκνευρισμένος με την στάση της μητέρας των κοριτσιών, λέγοντας τα εξής:

«Πετυχαίνει τα αντίθετα αποτελέσματα και με αυτά που βλέπουμε θα τρελαθούμε τελείως. 

Καλά θα κάνει να βγει και να πει την αλήθεια όπως και ο Μάνος Δασκαλάκης, γιατί και αυτός δεν μας τα λέει καλά. Άλλα είπε στην αρχή, άλλα στη συνέχεια και τώρα έχει εξαφανιστεί. Προφανώς και αυτό είναι μια τακτική.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Κατ’ αρχάς αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και τώρα ζητάει να συνεχιστούν. Μετά έλεγε ότι δεν υπάρχει κεταμίνη και τώρα θέλει να αποδείξει ότι δεν έδωσε εκείνη την κεταμίνη. Αμφισβητούσε και την ποσότητα και τώρα επικεντρώνεται στο ποιος την χορήγησε στην Τζωρτζίνα.

«Προφανώς υπάρχει μια διάσταση μεταξύ Μάνου και Ρούλας, η οποία όμως μπορεί να βοηθήσει τις ανακριτικές αρχές για να οδηγηθούν στην άκρη του νήματος, να αποκαλυφθούν τα όποια εγκλήματα και να αποδειχθούν και οι θάνατοι των τριών παιδιών. Σημασία έχει όμως ότι όσο περισσότερο μιλάει ο ένας εκ των δύο, τόσο καλύτερα είναι για τους ανακριτές», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του STAR.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο ταξίαρχος για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.