Στα όρια του ΚΚΕ: Το μετάνιωσε ο Τσίπρας…

Διευρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη μεταγραφή - βόμβα του Στέφανου Κασσελάκη

Η μουρμούρα... καλά κρατεί στην Κουμουνδούρου

Διάχυτη είναι η… γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, υπό τη «σκιά» της ανησυχίας για το αποτέλεσμα που θα φέρει το κόμμα στις ευρωεκλογές.

Η μουρμούρα… καλά κρατεί στην Κουμουνδούρου για τα όσα συμβαίνουν, με τελευταίο «χτύπημα» το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης της MRB που δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε κάτω από το 10%, φτάνοντας στο 9,1%.

Πλέον το ΚΚΕ απειλεί ανοιχτά τον ΣΥΡΙΖΑ αφού στην ίδια δημοσκόπηση συγκέντρωσε 9,1%. Ουσιαστικά η διαφορά των δύο κομμάτων είναι, πλέον, στα όρια του στατιστικού λάθους, μόλις 1%.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ «βράζει» και «φλερτάρει» με την τέταρτη θέση, κανείς δεν βγαίνει μπροστά και η κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη γίνεται παρασκηνιακά.

Το μετάνιωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Αυτή η αρνητική κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει απογοήτευση και στον Αλέξη Τσίπρα που παρακολουθεί, συνομιλεί και εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος για πολλά που συμβαίνουν, σύμφωνα με το newsbeast.gr.

Τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας; Άγνωστο… Ωστόσο πηγές δίπλα του ξεκαθαρίζουν πως κόμμα δεν πρόκειται να φτιάξει και περιορίζει τις όποιες κινήσεις του στο Ίδρυμα. Το σίγουρο είναι πως μετάνιωσε για την αποχώρησή του, βλέποντας τα όσα γίνονται στο κόμμα…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.