Μη βιάζεστε τόσο με τον Λοβέρδο…

Ψάχνει τη δικαίωση άμεσα ο Λοβέρδος

...Και το νέο του εγχείρημα

Φωτιά έχει πάρει η μάχη του κέντρου ενόψει των ευρωεκλογών μετά την προσχώρηση της Εύης Χριστοφυλοπούλου στην ΝΔ αλλά και την ίδρυση νέου κόμματος από τον Ανδρέα Λοβέρδο που θα κινείται όπως προανήγγειλε ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι «η τελική του απόφαση με όλες τις σχετικές λεπτομέρειες είναι προϊόν προετοιμασίας και δεν είναι ακόμη έτοιμος να την ανακοινώσει». «Έχω ακόμη δρόμο να διανύσω. Δρόμο προετοιμασίας» ήταν τα ακριβή λόγια του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε, μάλιστα, πως ο νέος φορέας θα κινείται ιδεολογικά στο χώρο του κέντρου, ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. «Έχω ακόμη δρόμο προετοιμασίας να διανύσω» ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχει βρει ήδη όνομα.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε ότι το «Εμπρός είναι σύνθημά μου που έρχεται πίσω από πολλά κινήματα στην Ευρώπη», ενώ, ερωτηθείς για τα σενάρια που τον ήθελαν να προσχωρεί στη ΝΔ, απάντησε «δεν υπήρχε αυτό το θέμα ποτέ».


Ανδρέας Λοβέρδος: Μη… βιάζεστε

Για την ιστορία, το προηγούμενο εγχείρημα του Ανδρέα Λοβέρδου, η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 δεν έφτασε ποτέ στις κάλπες, αφού ο ίδιος επανεντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ τον Αύγουστο του 2014. Οπότε δεν αποκλείεται να γίνουν στο… ίδιο έργο θεατές και να μην κατέβει υποψήφιος. Περιμένουμε…

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.