Παγωμάρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη έκπληξη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Ώρα Σακελλαρίδη: Το σχέδιο Τσίπρα που τρέμουν στην Κουμουνδούρου

Τι έκανε; 

Μπορεί να αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2015, μετά από μία μικρή θητεία ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό στην κυβέρνηση Τσίπρα, όμως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχει επαφές με τους… πρώην συντρόφους.

Μάλιστα, προ ολίγων μηνών είχε δειπνήσει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και συνεργάτες σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης. Σακελλαρίδης και Τσίπρας υπήρξαν επί μακρόν συνεργάτες και διατηρούν μέχρι σήμερα επαφές.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε προκαλέσει… πανικό στην Κουμουνδούρου αφού υπήρχαν υπόνοιες πως ετοιμάζεται μία νέα πολιτική κίνηση, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Ωστόσο, πηγές προσκείμενες στον Αλέξη Τσίπρα έσπευσαν να διευκρινίσουν πως επρόκειτο για μια φιλική συνάντηση και πως δεν είχε σχέση με την πολιτική.

Εξάλλου, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης παραμένει στο think tank «Έτερον» του επιχειρηματία Δ. Μάρη, στο επικοινωνιακό κομμάτι. Όμως όσο και αν προσπαθεί να δείξει πως δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, μία κίνησή του «πάγωσε» τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης βρέθηκε σε εκδήλωση της Νέας Αριστεράς στη Νέα Ιωνία. Άξιο αναφοράς είναι πως στις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος είχε στηρίξει ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου.

Η κίνηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη να πάει στους αποχωρήσαντες του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε… ανασφάλεια στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι ενδεικτική της ρευστότητας στο εσωτερικό του κόμματος.

Το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη φαίνεται πως πλέον έχει βυθιστεί στο άγχος, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ακόμα μία γκάφα, εντός του Άουσβιτς.

Η κίνηση Σακελλαρίδη τους προκάλεσε προβληματισμό αλλά φαίνεται πως το καλύτερο που ενδεχομένως θα κάνει, αφού έχει δείξει πως δεν θέλει να μπει επισήμως σε κόμμα, είναι να στηρίξει επικοινωνιακά τη Νέα Αριστερά στα νέα της βήματα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.