Πάνω που μείωνε τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ: Αυτογκόλ μεγατόνων από τον Κασσελάκη

Εδώ έχει δίκιο: Τεράστια «μαγκιά» Κασσελάκη… 

Τα έκανε... θάλασσα

Ο… κακός χαμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη. Τις αποχωρήσεις ακολούθησαν οι εντάσεις στην Κεντρική Επιτροπή και το «διαζύγιο» με τον Παύλο Πολάκη που δεν έγινε στο «πάρα πέντε».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδιάζει να κάνει μίνι ανασχηματισμό προκειμένου να ξεπεράσει το επικοινωνιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το κόμμα, βλέποντας μικρή άνοδο των ποσοστών του.

Η απόφαση του κ. Κασσελάκη για αλλαγές στην κοινοβουλευτική ομάδα και το κόμμα έχει ληφθεί ήδη από το τριήμερο των Σπετσών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει την απομάκρυνση:

  • Της γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρας Τζάκρη
  • Της εκπρόσωπου Τύπου Δώρας Αυγέρη
  • Του Παύλου Πολάκη

Και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει μία μικρή άνοδο στις δημοσκοπήσεις πλησιάζοντας το ΠΑΣΟΚ και σχεδιάζονται οι νέες κινήσεις, στη «σκιά» των αποφάσεων στις Σπέτσες, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μία κίνηση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, δεν είχε την καλύτερη υποδοχή στα social media η σπουδή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να φωτογραφηθεί στον τόπο μαρτυρίου εκατομμυρίων Εβραίων στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο Άουσβιτς.

Αρκετοί σχολίασαν την κίνηση αυτή αρνητικά, αφού έδειχνε σαν τουρίστας ανάμεσα στους λίγους επιζώντες του τραγικού στρατοπέδου συγκέντρωσης. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για… αυτογκόλ μεγατόνων που κατά πάσα πιθανότητα θα στοιχίσει δημοσκοπικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.