Έγινε «κροίσος» σε μια τριετία: Το ασύλληπτο ποσό που έχει βγάλει από τα ριάλιτι ο Αλέξης Παππάς 

Παντρεύεται ο Αλέξης Παππάς: Αυτή είναι η μέλλουσα σύζυγός του (Pics)

Τι κερδίζει με τη συνεχή έκθεση στην TV και τις κόντρες στις οποίες πρωταγωνιστεί; 

Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως… έχει πιάσει στασίδι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με τις συνεχείς συμμετοχές σε ριάλιτι. Αυτή την εποχή βρίσκεται στο Survivor, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που έχει βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Όμως, εκτός από το ριάλιτι επιβίωσης, έχει λάβει συμμετοχή και στο «Bachelor», σαν πρωταγωνιστής που διεκδικούσαν οι γυναίκες.


Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Survivor, τόσο στον φετινό κύκλο όσο και στον προηγούμενο που συμμετείχε, ήταν πρωταγωνιστής στις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις, γεγονός που τον κάνει το θέμα συζήτησης ανεβάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης.


Μάλιστα, ο Χρήστος Βολικάκης που αποχώρησε οικειοθελώς πριν από μερικές ημέρες μίλησε αρνητικά για τον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας μεταξύ άλλων:«Τον είχα δει και μου είχαν πει να τον προσέχω. Παραδέχομαι και ο ίδιος ότι έπεσα στην παγίδα του. Τέτοια διπροσωπία δεν υπάρχει. Είναι και θρασύς γιατί όταν έκλεισε η κάμερα ερχόταν και μου έλεγε ”τι περίμενες; Ότι αυτά που λέω off κάμερα θα τα πω και on κάμερα;”. Μακάρι να είχε κάμερες και μικρόφωνα παντού. Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι».

Ο… κροίσος Αλέξης Παππάς

Φαίνεται όμως πως τον Αλέξη Παππά δεν τον απασχολούν τα αρνητικά σχόλια, αν κρίνει κανείς από τα χρηματικά ποσά που εισπράττει. Με λίγους πρόχειρους υπολογισμούς, συνολικά ο Αλέξης Παππάς έχει πάρει μέχρι σήμερα 187.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, για την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor είχε συμφωνήσει να λαμβάνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα συνολικά μέχρι την αποχώρησή του, σε διάστημα 16 εβδομάδων, εισέπραξε το ποσό των 87.000 ευρώ.

Στη συνέχεια όμως, ο γνωστός ηθοποιός έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο «Bachelor», πληρώνοντας μια ρήτρα. Από το συγκεκριμένο ριάλιτι είχε συμφωνήσει να του κατατεθούν 100.000 ευρώ και τώρα με το Survivor 2024 έπεται συνέχεια!

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που έχει συμφωνήσει να λαμβάνει ο Αλέξης Παππάς για κάθε εβδομάδα παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως αρκετοί από τους celebrities θα πάρουν πολλά λεφτά, με μερικούς παίκτες να λαμβάνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.