Αποκάλυψη: Αυτός βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου (vid)

Μετά την αλλαγή στα όρια αποφυλάκισης: Σε τόσα χρόνια θα αποφυλακιστεί η Πισπιρίγκου με τον νέο ποινικό κώδικα

«Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές»

O άνθρωπος που φέρεται να βοήθησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Πρόκειται για έναν μεσήλικα τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, στον οποίο η προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας είχε απευθυνθεί πολλές φορές.

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστίνες, και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην Κοινωνία Ωρα Mega.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο. «Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.