Το σημαντικότερο κομμάτι του παζλ: Γι’ αυτό ο Σκαφτούρος έδωσε ρεπό στους σωματοφύλακες του παρότι ήξερε πως κινδυνεύει

Αποκάλυψη: Ποιος έδωσε την εντολή για τη δολοφονία Σκαφτούρου

Ο 55χρονος Σκαφτούρος φοβούμενος για τη ζωή του, είχε πάντα μαζί του φρουρά

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα φαίνεται πως κράτησε η δολοφονική επίθεση στον Γιάννη Σκαφτούρο που άφησε πίσω της τον 55χρονο νεκρό και δύο συγγενείς, μία εκ των οποίων η κόρη του, τραυματίες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι δράστες που μπήκαν μέσα στο σπίτι που βρισκόταν η οικογένεια ήταν τρεις και μάλιστα με βάση μαρτυρία μιλούσαν ελληνικά. Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με το OPEN, μπήκαν στο σπίτι από την αυλή και όταν έφτασαν στον χώρο που βρισκόταν ο Σκαφτούρο προέταξαν τα όπλα, δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, φωνάζοντας στους άλλους «πέστε κάτω».

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται η κλεμμένη μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν οι δύο από τους πληρωμένους εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου, γνωστού με το προσωνύμιο «θείος Τζο» στη Greek Mafia, το αγροτικό με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν, υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

Ο 55χρονος Σκαφτούρος φοβούμενος για τη ζωή του, είχε πάντα μαζί του φρουρά. Τη Δευτέρα του Πάσχα ωστόσο, οι σωματοφύλακες έλειπαν συγκεκριμένες ώρες, κάτι το οποίο ενδεχομένως γνώριζαν εκείνοι που οργάνωσαν τη δολοφονία του 55χρονου βαρυποινίτη. Είτε παρακολουθούσαν τις κινήσεις της φρουράς του, είτε είχαν πληροφόρηση από μέσα. «Η πληροφορία αυτή δεν ήταν γνωστή, την είχε κρατήσει μεταξύ των δικών του ανθρώπων» σημείωσε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, παρά το γεγονός ότι φοβόταν για τη ζωή του είχε αποφασίσει να δώσει ρεπό στους σωματοφύλακές του, αφού δεν περίμενε ποτέ ότι οι δολοφόνοι θα εκτελούσαν το συμβόλαιο θανάτου με το όνομά του, στο εξοχικό του σπίτι στα Σκούρτα της Βοιωτίας, μπροστά στα παιδιά και την οικογένειά του.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.