Δολοφονία Σκαφτούρου: Αυτό ήταν το μοιραίο λάθος των δραστών

Ποιος ήταν ο «θειος Τζο» που δολοφονήθηκε τη Δευτέρα στα Δερβενοχώρια

Δεν οργάνωσαν το «τέλειο έγκλημα»

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος, οι δύο δράστες έκαναν ένα μοιραίο λάθος, αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους το μέσο διαφυγής.

Πιο αναλυτικά, οι δράστες εγκατέλειψαν τη μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού στα βάτα που βλέπετε πίσω μου και προσπάθησαν να διαφύγουν από την περιοχή με ένα άλλο όχημα. Η κλεμμένη μηχανή βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια με τις αρχές να αναζητούν γενετικό υλικό και αποτυπώματα.

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν οι δύο δράστες σταμάτησαν διερχόμενο αγροτικό και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον οδηγό να κατέβει κάτω, τον χτύπησαν στο κεφάλι και επιβιβάστηκαν στο όχημα.

Το αυτοκίνητο όμως κόλλησε στο χαντάκι και σύμφωνα με τις μαρτυρίες έφυγαν πεζοί και χάθηκαν στο βουνό.

«Υπάρχει ένας πόλεμος, υπάρχει μια δυσκολία στην εξιχνίαση τέτοιων εγκλημάτων γιατί υπάρχει μία ομερτά σιωπής» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Φως» στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η μαρτυρία του αγρότη, ο οποίος συμπωματικά είναι και συγγενής του Γιάννη Σκαφτούρου.

Υπενθυμίζεται πως στον τόπο της μαφιόζικης δολοφονίας βρέθηκαν πάνω από 15 κάλυκες από καλάσνικοφ, αλλά και ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών.

Η αστυνομία έχει στήσει εμφανή μπλόκα σε μία ακτίνα τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων γύρω από τα Σκούρτα για τον εντοπισμό των δραστών που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση σε βάρος του Σκαφτούρου ενώ και εναέρια μέσα όπως ελικόπτερα και drones συμμετέχουν στην έρευνα.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.