Τρία πρωτοκλασάτα ονόματα: Τους τελειώνει ο Κασσελάκης μετά το δημοσκοπικό σοκ

Τρία πρωτοκλασάτα ονόματα: Τους τελειώνει ο Κασσελάκης μετά το δημοσκοπικό σοκ

Για να ανεβάσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ

«Μαύρα» είναι τα… μαντάτα για τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις που εμφανίζει περεταίρω συρρίκνωση των ποσοστών του.

Στην τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, το κόμμα για πρώτη φορά υποχώρησε στη ζώνη των μονοψήφιων ποσοστών συγκεντρώνοντας 9,7%, τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ δείχνει να εδραιώνεται στην Αξιωματική Αντιπολίτευση με 11,4%.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδιάζει να κάνει μίνι ανασχηματισμό προκειμένου να ξεπεράσει το επικοινωνιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το κόμμα που βλέπει συνεχώς να χάνει δυνάμεις στις δημοσκοπήσεις.

Τα μονοψήφια ποσοστά τρομάζουν τον στενό πυρήνα συνεργατών του προέδρου στην περίπτωση που η εικόνα αυτή καταλήξει μη ανατάξιμη ακόμη και μετά το Συνέδριο.

Η απόφαση του κ. Κασσελάκη για αλλαγές σε κοινοβουλευτική ομάδα και κόμμα έχει ληφθεί ήδη από το τριήμερο των Σπετσών.

Το πότε θα επιλέξει ο κ. Κασσελάκης να κάνει τις αλλαγές στο ηγετικό σχήμα είναι το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί με το πιθανότερο χρόνο να τοποθετείται μεταξύ της ψήφισης του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και του Συνεδρίου στα τέλη Φεβρουαρίου.

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιους… τελειώνει

Η ανάρτηση γνωστού και επώνυμου στιχουργού στο διαδίκτυο με υψηλό ποσοστό επιτυχίας στο να εκφράζει διαδικτυακά τις διαθέσεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά, μόνο τυχαία δεν θεωρείται.

Πολλοί είδαν την αντιπαραβολή που έκανε ο συγκεκριμένος οπαδός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τα νέα στελέχη που έχει ανακαλύψει ο Νίκος Ανδρουλάκης στα πρόσωπα των Δουδωνή, Χρηστίδη, Χριστοδουλάκη και Μάντζο ως την προαναγγελία για την αλλαγή του στενού κύκλου που στήριξε τον κ. Κασσελάκη από την πρώτη ημέρα που ανέβηκε στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Ο συγκεκριμένος εκφραστής της γραμμής Κασσελάκη έδωσε και τρία ονόματα: Την γραμματέα της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, την εκπρόσωπο Τύπου Δώρα Αυγέρη και το νούμερο 2 στο ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη γράφοντας για «λυξόνταρμα», λέξη που είχε χρησιμοποιήσει ο ίδιος για να επιτεθεί σε γνωστό δημοσιογράφο.

Φαίνεται πως και αυτοί θα είναι οι τρεις που θα παραπέμψει ο Στέφανος Κασσελάκης με σκοπό την αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.