Φλώρινα και Ρόδος: Θέλετε κι άλλη απόδειξη πως κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό στην Ελλάδα;

Η φύση τελειώνει τον κορωνοϊο: Αυτό θα 'ναι το θερμότερο καλοκαίρι της δεκαετίας

Δυσοίωνο το μέλλον...

Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με το τσουχτερό κρύο να επηρεάζει πολλές περιοχές της χώρας, στις οποίες έχουν εκδηλωθεί και χιονοπτώσεις.

Ενώ βρισκόμαστε στα τέλη Ιανουαρίου ο χειμωνιάτικος καιρός ήταν κάτι που πολλοί… αναζητούσαν από τον Δεκέμβριο ο οποίος είχε υψηλές θερμοκρασίες.

Ωστόσο, παρά την επιδείνωση του καιρού υπάρχουν περιοχές οι οποίες έχουν… ξεχάσει το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλεί η μεγάλη διαφορά του καιρού κα της θερμοκρασίας σε περιοχές της Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό, η διαφορά στη θερμοκρασία έφτασε στους 20 βαθμούς Κελσίου μεταξύ της Βορειοδυτικής και Νοτιοανατολικής Ελλάδος, καθώς ο υδράργυρος στη Φλώρινα έπεσε στους -3 °C και στην Κάσο και Ρόδο να βρίσκεται στους 16 με 17 °C.

Από τις μεγάλες αποκλίσεις είναι προφανές ότι η κλιματική αλλαγή έχει αρχίσει και επηρεάζει τις συνθήκες στην Ελλάδα και πλέον αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής έρευνας το ποιες περιοχές θα δοκιμαστούν και δεν θα είναι δυνατό να κατοικηθούν στο μέλλον.

Φλώρινα και Ρόδος: Θέλετε κι άλλη απόδειξη πως κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό στην Ελλάδα;

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.