Ομόφυλα ζευγάρια: Το ατυχές σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου που εξόργισε το Twitter

Ομόφυλα ζευγάρια: Το ατυχές σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου που εξόργισε το Twitter

«Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο»…

Είναι γνωστό ότι ο Λάκης Λαζόπουλος δεν μασάει τα λόγια του. Θα πει αυτό που έχει να πει, χωρίς να στρογγυλέψει τα πράγματα, χωρίς να νοιάζεται για τις συνέπειες που θα υπάρξουν.

Πολλές φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο για αιρετικές του απόψεις, πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για την σκληρή του κριτική, είναι κάποιος, ο οποίος δεν διστάζει να ρίξει τα βέλη του προς κάθε κατεύθυνση.

Αινιγματικός…

Αυτή τη φορά όμως ο γνωστός ηθοποιός ήταν αινιγματικός, αφού ελάχιστοι μπόρεσαν να καταλάβουν τι θέλει να πει. Από το μικρόφωνο του podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε για το φλέγον ζήτημα που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και την δυνατότητα που πρέπει να τους παρέχεται για τεκνοθεσία και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:  «Σε αυτήν την κανονικότητα, προσπαθούν να πείσουν τους βουλευτές της ΝΔ ότι, αφού δε θα υπάρχει γονέας Α και γονέας Β στα ομόφυλα ζευγάρια θα συνεχίσουν να λένε τα παιδιά “μαμά” και “μπαμπά”…

Και το βλέπω το τραγουδάκι, αν υπήρχε επιθεώρηση: Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο, τη γιαγιά τη λένε Νίνα, τον παππού μου Ασημίνα. Ο προπάππους μου η Λόλα και η προγιαγιά η Βιόλα. Μνήσθητι μου κύριε και θαυμαστά τα έργα σου»!

Σύγχυση…

Η αλήθεια είναι ότι τα λόγια του προκάλεσαν σύγχυση και ποικίλα σχόλια στα social media και ειδικότερα στο Twitter. Υπήρξαν πολλές αναρτήσεις από χρήστες που ήταν εξοργισμένοι από την έλλειψη προοδευτικότητας του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος φημίζεται για το ελεύθερο πνεύμα του, άλλοι πήραν το μέρος του και ορισμένοι αδυνατούσαν να ερμηνεύσουν τον συγκεκριμένο… χρησμό.

Τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την τεκνοθεσία ομοφύλων σχολίασε το πάνελ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, χωρίς πάλι κι εκεί να υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για το αν η τοποθέτηση του ήταν υπέρ ή κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια…


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.