«Είναι ασφαλής αυτή τη στιγμή»: Η ατάκα του Κατερινόπουλου για την εξαφάνιση του Μπάμπη που τα είπε όλα

«Είναι ασφαλής αυτή τη στιγμή»: Η ατάκα του Κατερινόπουλου για την εξαφάνιση του Μπάμπη που τα είπε όλα

Τα λόγια του Θανάση Κατερινόπουλου «φωτογράφισαν» πρόσωπα και καταστάσεις…

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, συνεχίζεται για 19η ημέρα με τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου να παραμένουν άκαρπες.

Με την πολύκροτη υπόθεση ασχολήθηκε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία με το ρεπορτάζ της προσπάθησε να φωτίσει αθέατες πλευρές της υπόθεσης.

Αυτός που έκλεψε όμως την παράσταση ήταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην εκπομπή και με τις ατάκες του έδωσε αρκετό υλικό για σχολιασμό στον κόσμο των social  media.

Με το γνωστό του ύφος, ο απόστρατος αστυνομικός, που είναι διευθυντής, ιδρυτής του συνδικαλιστικού κινήματος της ΕΛΑΣ και Πρόεδρος των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας «φωτογράφισε» πρόσωπα και καταστάσεις, αφήνοντας να εννοηθούν πολλά πράγματα.


Ατάκα «φωτιά»!

Ουκ ολίγες φορές επανέλαβε με νόημα την φράση πως «ο κρεοπώλης είναι ασφαλής τώρα», θέλοντας να πει πως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη δέχεται απειλές και πως με την σύλληψη του θα είναι περισσότερο ασφαλής από ότι αν βρισκόταν εκτός φυλακής.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εστίασε πολλές φορές σε άλλου είδους δουλειές που μπορεί να είχαν ο 31χρονος Μπάμπης με τον κρεοπώλη, «φωτογραφίζοντας» κάποιου είδους παράνομες οικονομικές δραστηριότητες, με τις Αρχές να αφήνουν να εννοηθεί πως η υπόθεση έχει έντονη οσμή τοκογλυφίας και ενδεχομένως αρχαιοκαπηλίας.

Η παρουσία στο πάνελ του γνωστού απόστρατου αστυνομικού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στον κόσμο των social media και του Twitter και έδωσε άλλο χρώμα στην εκπομπή του Mega, με την Αγγελική Νικολούλη να τον υποδέχεται με την ατάκα: «Καλωσήρθες πάλι στο Τούνελ, χαιρόμαστε που είσαι πάλι στην οικογένεια» κι εκείνον να απαντάει λακωνικά με το γνωστό του στιλ: «Αισθάνομαι λίγο παππούς».


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.