Στα 27 του: Το πρόβλημα υγείας του Χάρη Κωστόπουλου που είχε καταφέρει να κρύψει απ’ όλους

Στα 27 του: Το πρόβλημα υγείας του Χάρη Κωστόπουλου που είχε καταφέρει να κρύψει απ’ όλους

Ελάχιστοι ήξεραν τον Γολγοθά που ανέβαινε όλα αυτά τα χρόνια…

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε ο Χάρης Κωστόπουλος, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο γνωστός λαϊκός καλλιτέχνης νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα σε νοσοκομείο μετά από επιπλοκές που είχε στην υγεία του και έδωσε με γενναιότητα την μεγάλη μάχη.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.

Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.

Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή»: ήταν το διαδικτυακό μήνυμα που ανέβασε η οικογένεια του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών το μπουζούκι που συνόδευε τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, με τον οποίο μάλιστα ήταν και κουμπάροι.

Η άγνωστη μάχη…

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο Χάρης Κωστόπουλος είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και είχε κερδίσει πάρα πολλές μάχες όλα αυτά τα χρόνια. Σε παλιότερη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει ότι σε ηλικία 27 ετών διαγνώστηκε με λευχαιμία και όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπισε με πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια όλα τα θέματα υγείας που του παρουσιάστηκαν.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής διέκοψε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο λόγω των προβλημάτων που είχε κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να εισαχθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Metropolitan, όπου είχε δίπλα του όλο αυτό το διάστημα τα αγαπημένα του πρόσωπα.


Αυτός ήταν ο Χάρης Κωστόπουλος…

Γεννήθηκε στην Αριδαία ξεκίνησε από την ηλικία των 11 ετών ως οργανοπαίκτης μπουζουκιού σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια ενώ ασχολήθηκε και με τη σύνθεση τραγουδιών. Για αρκετά χρόνια στο ξεκίνημά του ήταν το μπουζούκι που συνόδευε τον Βασίλη Καρρά στις εμφανίσεις του στα νυχτερινά κέντρα, έγραψε στίχους για σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές όπως οι: Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Ζαφείρης Μελάς, Λευτέρης Πανταζής, Χαρά Βέρρα και Αντύπας, ενώ τα τελευταία χρόνια άφησε το στίγμα του και ως τραγουδιστής με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, όπως τα κομμάτια:  «Με ξεχνάς», «Είσαι μια Θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει», «Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Πουλάω τρέλα» και «Πρώτο Θέμα»

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.