Εξαφάνιση το Μεσολόγγι: Το ανατριχιαστικό σενάριο για τον Μπάμπη που έρχεται όλο και πιο κοντά…

Εξαφάνιση το Μεσολόγγι: Το ανατριχιαστικό σενάριο για τον Μπάμπη που έρχεται όλο και πιο κοντά…

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους...

Άκαρπες παραμένουν για 18η ημέρα οι έρευνες που αφορούν την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο Μεσολόγγι.

Οι έρευνες έχουν εστιάσει στον 50χρονο κρεοπώλη και έναν 36χρονο φίλο του, που ήταν οι τελευταίοι που φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με τον αγνοούμενο, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν πλέον την πιθανότητα του εγκλήματος, το  οποίο έχει πίσω του οικονομικά κίνητρα.

«Οι δράστες είχαν προμελετήσει αυτό που θα έκαναν και δεν μπορεί να έχει γίνει από έναν μόνο άνθρωπο. Προκύπτει ότι το κίνητρο είναι οικονομικό», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου.

Ο 51χρονος κρεοπώλης συνελήφθη την Πέμπτη και η Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αφού στις προηγούμενες καταθέσεις του έπεσε σε αντιφάσεις.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις ανακρίσεις τον χαρακτηρίζουν «πολύ σκληρό άνθρωπο», αφού αρνείται να συνεργαστεί με τις Αρχές, δεν ομολογεί και δείχνει εξαιρετικά κυνικός στις απαντήσεις και  στις αντιδράσεις.


Σενάριο που προκαλεί σοκ

«Υπάρχει μία δυσκολία στο να βρούμε τον τρόπο που έγινε ένα έγκλημα. Εάν όμως έχουμε μία σωστή διαδικασία από την πλευρά των αστυνομικών Αρχών και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως ηλεκτρονικά στίγματα, δένει μία υπόθεση, προφανώς μπορεί να αποδοθεί κατηγορία», τόνισε στο MEGA, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρήγορης Λέων, ο οποίος έριξε στο τραπέζι ένα ανατριχιαστικό σενάριο, το οποίο έχει πέσει πλέον στο τραπέζι: «Επειδή η περιοχή είναι πολύ δύσκολη, υπάρχει μία δυσκολία ακόμα και εάν βρεθεί η σορός. Επειδή μπορεί να βρεθεί μετά από καιρό, θα είναι σε περισσότερη αποσύνθεση. Μπορεί να βρεθεί σε πολύ κακή κατάσταση.

Υπήρχαν μήπως συνεργοί; Ακόμα και ένα τμήμα σορού να βρούμε μπορούμε να δώσουμε πολλές απαντήσεις. Υπάρχει η πιθανότητα το πτώμα του Μπάμπη να έχει τεμαχιστεί», πρόσθεσε.


Που στρέφονται οι Αρχές…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που  υπάρχουν, ο 50χρονος κρεοπώλης, φέρεται να είχε δανειστεί από τον 31χρονο το ποσό των 17.000 ευρώ και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε στις 4 Ιανουαρίου, από τότε, δηλαδή, που ο τελευταίος αγνοείται.

Στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ένας 36χρονος, ο οποίος θεωρείται από τις  Αρχές ως πιθανός συνεργός του κρεοπώλη, με την Αστυνομία να ερευνά εξονυχιστικά το  στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα, την ώρα που χάνονται τα ίχνη του Μπάμπη Κούτσικού.

Εντύπωση προκαλεί στις  Αρχές ότι οι μεταξύ τους συνομιλίες έχουν σβηστεί από τα κινητά και των δύο, ενώ το στίγμα του κινητού του 36χρονου βρέθηκε στο σημείο εξαφάνισης, το οποίο ορίζεται από το τελευταίο στίγμα που δίνει το κινητό του Μπάμπη πριν την εξαφάνιση.

Το κινητό του κρεοπώλη από τις 20:40 ως τις 21:40 φαίνεται ότι είναι κλειστό, ωστόσο εκείνος το έχει μαζί του, ανοίγοντας  το μερικές φορές σαν να θέλει να καλέσει κάποιον, ενώ την τελευταία φορά που εξέπεμψε φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που θεωρείται ως σημείο εξαφάνισης.


Οικονομικό το κίνητρο…

Οι Αρχές προσπαθούν να ξεδιαλύνουν και το κίνητρο της δολοφονίας, που μοιάζει να είναι το οικονομικό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πίσω από το έγκλημα υπάρχει οσμή  τοκογλυφίας, αλλά και αρχαιοκαπηλίας.

Η Αστυνομία να κάνει φύλλο και φτερό τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δύο υπόπτων, αλλά και τριών ακόμα ατόμων (ενός άνδρα και δύο γυναικών) που φέρονται να φιλοξένησαν τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία λίγο μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Οι αρχές ψάχνουν την άκρη του νήματος σε αυτό το πολύκροτο θρίλερ και εκτιμούν, πως όταν βρουν με ακρίβεια το ακριβές κίνητρο, τότε θα είναι σε θέση να αποσπάσουν τις πληροφορίες που θέλουν, ώστε να φτάσουν και στην εύρεση της σωρού του Μπάμπη και να βάλουν τέλος σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την χώρα.


Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.